OVO JE MNOGIMA PROMAKLO! SKANDAL EPSKIH RAZMERA! Sudija u derbiju NAB'O LAKTOM igrača Liverpula! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.04.2023

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalj sa derbija na Enfildu brzinom svetlosti obišao je ceo svet.

OVO JE MNOGIMA PROMAKLO! SKANDAL EPSKIH RAZMERA! Sudija u derbiju NAB'O LAKTOM igrača Liverpula! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Ako su srpskog napadača Aleksandra Mitrovića čelnici Premijer lige kaznili sa osam utakmica zbog unošenja sudiji u lice, kolika li kazna čeka pomoćnog arbitra derbija Liverpul - Arsenal, u kome je mahač Konstantin Hacidakis laktom udario Endrjua Robertsona?!

Reprezentativac Škotske je vodio razgovor sa pomoćnim sudijom, prigovarajući mu zbog odluka, dok je Hacidakis podigao lakat i uradio fudbalera "redsa" po sred lica.

Nema sumnje da će Premijer liga reagovati na skandal koji se ubrzo raširo po društvenim mrežama.

Izabranici Jirgena Klopa su protestvovali kod glavnog sudije, ukazujući mu na ponašanje pomoćnika, prednjačio je kapiten Džordan Henderson, ali nije hteo ni da ga sasluša...

Ostaje da se vidi da li će se čelnici Premijer lige držati strogih sankcija i kažnjavanja, jer udaranje fudbalera ili bilo kog aktera utakmice daleko je veći prestup od unošenja srpskog reprezentativca u lice Krisu Kavanu, na utakmici protiv Mančester junajteda.

Što se tiče derbija na Enfildu, završen je nerešenim rezultatom (2:2), ali je Liverpul bio bliži pobedi, pošto je Mohamed Salah u 54. minutu promašio penal, poslavši loptu pored gola.

Prethodno je Arsenal vodio 2:0 golovima Martinelija i Žezusa, dok su se "redsi" vratili pogocima već pomenutog Egipćanina i Bobija Firmina.

Liverpul u narednom kolu idu na noge Lidsu, dok Tobdžije ponovo gostoju, ovog puta u londonskom derbiju Vest Hemu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading