KRAGUJEVČANI PRIŽELJKUJU IZNENAĐENJE NA MARAKANI! Joksimović ŽELI samo jedno da učini sa Zvezdom!

Autor:

Sport

09.04.2023

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Radničkog 1923 u 30. kolu Mozzart Superlige Srbije gostuju Crvenoj zvezdi (ponedeljak, 18 časova).

KRAGUJEVČANI PRIŽELJKUJU IZNENAĐENJE NA MARAKANI! Joksimović ŽELI samo jedno da učini sa Zvezdom!

Foto: printscreen

Iako je pre početka sezone imao ambicije da sačuva status u eliti, Radnički 1923 je sjajnim rezultatima uspeo ne samo to, već i da obezbedi učešće u plej-ofu!

Uoči poslednjeg kola ligaškog dela i gostovanja na Marakani, Kragujevčani su rešeni svih briga, ali ne žele da se predaju unapred protiv aktuelnog branioca titule.

- Neki naš primarni cilj na samom početku sezone bio je opstanak u ligi. Međutim, kako je sezona odmicala i kako smo beležili sve bolje i bolje rezultate, ukazala nam se prilika da se domognemo plej-ofa. Mislim da je ovo veliki uspeh jer ne samo da smo plasmanom u plej-of obezbedili opstanak u ligi, već smo dobili i priliku da odigramo još sedam kvalitetnih utakmica protiv najboljih ekipa u prvenstvu - rekao je trener kragujevačkog tima Dejan Joksimović za klupski sajt i dodao:

- Crvena zvezda je u ovom trenutku najkvalitetnija ekipa u Srbiji, što uostalom pokazuje i njen plasman na tabeli. Bez obzira na to, mi na ovo gostovanje ne idemo sa „belom zastavom“. Očekujem da, baš kao i u svakoj prethodnoj utakmici, pružimo svoj maksimum na terenu i da ekipu Crvene zvezde učinimo „nervoznom“, odnosno da je dovedemo u poziciju da strepi za konačan ishod, kako što je to bio slučaj u prethodnoj utakmici na „Čika Dači“. Naravno, tu je i faktor protivnika, na koji ne možemo puno da utičemo, ali svakako očekujem da pružimo dobar otpor.

Republika

Foto: Starsport

Vidosavljević i Mijailović u jesenjem duelu Radničkog 1923 i Zvezde

 

Milutin Vidosavljević biće velika opasnost po Zvezdinu odbranu, što je potvrdio i trener crveno-belih Miloš Milojević u najavi utakmice.

- Prava je šteta što neće biti publike, što donekle ubija draž same utakmice, koja doduše nema veći takmičarski značaj za obe ekipe. Mi svakako dolazimo sa namerom da se nadigravamo sa trenutno najboljom ekipom u prvenstvu i da učinimo sve što je u našoj moći da dođemo do povoljnog rezultata, što bi svakako obradovalo naše verne navijače - istakao je Vidosavljević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading