MILOJEVIĆ ĆE NAVIJATI ZA PARTIZAN: Trener Zvezde želi večiti derbi na Marakani!

Autor:

Sport

09.04.2023

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se šef struke prvaka Srbije uoči susreta sa Kragujevčanima.

MILOJEVIĆ ĆE NAVIJATI ZA PARTIZAN: Trener Zvezde želi večiti derbi na Marakani!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević izneo je očekivanja pred utakmicu 30. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Crveno-beli će na stadionu "Rajko Mitić" ugostiti Radnički 1923, a šef struke srpskog šampiona analizirao je trenutnu kadrovsku situaciju.

Postoje minimalni zdravstveni problemi, koji su takve prirode da možemo sa jedne strane da razikujemo, a sa druge ne moramo. Odlučićemo u toku dana koja je najbolja opcija, kako bi mogli da odigramo utakmicu u punom ritmu. Želimo da pružimo dobru fudbalsku predstavu i završimo ligaški deo pozitivnim rezultatom - počeo je Milojević, a potom se dotakao defanzivaca, Uroša Spajića i Nemanje Milunovića.

- Spajić i Milunović su radili veći deo treninga, međutim i dalje nisu spremni za takmičarski ritam. Nije još realno da zaigraju, niti je takav bio plan. Odlično je što su se vratili trenažnom procesu.

Republika

Foto: Starsport

Milunović sa saigračima

Prvi put ove sezone Crvena zvezda će na stadionu “Rajko Mitić” igrati bez publike. 

- Navijači su tokom cele sezone pokazali koliko su verni, kao što se kaže “po kiši i snegu”. Ne postavljam u toj temi nikakav znak pitanja. Hvala im za sve, bez obzira da li će doći da nas bodre van zidina stadiona ili ne. Želimo igrom da opravdamo poverenje. Imaće priliku da u poslednje četiri utakmice u plej-ofu dođu, bodre momke i da zajedno proslavimo pobede i titulu.

Miloš Milojević je naglasio da će odnos njegovih fudbalera biti isti u plej-ofu u koji mogu ući bez poraza u regularnom delu prvenstva.

- Ne mogu ništa da obećam, ipak je to hipotetičko pitanje. Mogu da potvrdim da će odnos biti isti, od strane igrača i stručnog štaba. Fokus će takođe biti zadržan. Nije realno pobediti sve utakmice u prvenstvu, to se retko dešava. Ako budemo došli do tog uspeha, nećemo stići dotle ako razmišljamo o tome šta će se desti na svih sedam utakmica u plej-ofu. Idemo iz meča u meč mirne glave, maksimalno koncentrisani i pripremljeni za duel.

Milojević je istakao da bi voleo da Partizan završi kao drugi ili treći, pošto bi se u tom slučaju večiti derbi igrao na Marakani. 

- Voleo bih da se derbi igra na Marakani, ali moramo da igramo po pravilma koje takmičenje nalaže. Ne možemo da utičemo. Prevashodno drugi odlučuju gde će se i sa kog mesta igrati. Gledamo isključivo nas. Kako tabela trenutno izgleda prva utakmica plej-ofa biće protiv TSC i spremaćemo se za tu utakmicu. Duel sa četvoroplasiranom ekipom naravno zavisi od ishoda susreta Čukaričkog i Partizana, mogu biti oba tima. Imaćemo dobru pauzu za Uskrs da pripremimo ekipu za oba protivnika, jer nas očekuju dueli u razmaku od tri dana - zaključio je Milojević.

Duel Crvena zvezda - Radnički 1923 biće odigran u ponedeljak sa početkom od 18 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading