ENERGIJA, ŽELJA i TRČANJE: Milojević otkrio KLJUČ pobede Zvezde u Subotici!

Autor:

Sport

05.04.2023

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Poker" crveno-belih protiv Subotičana.

ENERGIJA, ŽELJA i TRČANJE: Milojević otkrio KLJUČ pobede Zvezde u Subotici!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević

Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali su Spartak na Gradskom stadionu u Subotici (4:1), u okviru 29. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Trener crveno-belih Miloš Milojević izrazio je zadovoljstvo viđenim na severu Srbije, a utiske je izneo za "TV Arena".

- Zadovoljan sam svim elementima, osim primljenim golom. Prednjačila je energija, igrači su se dobro kretali i zaslužili slavlje. Nesmotrenost kod prekida mogla je da nas uvede u nervozu, srećom - nije.

Šef struke Spartaka Milan Milanović apostrofirao je da se njegovi izabranici neće predavati, što se tiče borbe da očuvaju superligaški status, do samog kraja.

- Nećemo izbeći grčevitu borbu za opstanak, moramo da se borimo do kraja. Video sam potencijal kod određenih igrača. U našem najboljem periodu utakmice primili smo gol sa 30 metara, nakon kojeg smo potpuno stali. Daćemo maksimum, pa ćemo videti dokle ćemo stići - naveo je kormilar "golubova".

Branilac titule se približio još jedan korak odbrani pehara, a u poslednjoj rundi regularnog dela šampionata ugostiće Radnički 1923 na stadionu "Rajko Mitić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading