ISPLIVALO SVE NA VIDELO! Evo ko je SAVETOVAO Bajčetića da IZABERE Španiju pre Srbije!

Autor:

Sport

09.03.2023

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Liverpula Stefan Bajčetić doneo je nezvaničnu odluku da u budućnosti nastupa za nacionalni tim Španije, što je potvrdio selektoru Luisu de la Fuenteu.

ISPLIVALO SVE NA VIDELO! Evo ko je SAVETOVAO Bajčetića da IZABERE Španiju pre Srbije!

Foto: Tanjug/AP

Stefan Bajčetić

Vezista Redsa će, kako prenosi španski "OK Diario", postati član nacionalnog tima Crvene furije.

U donošenju ovako teške odluke imao je pomoć svog menadžera sa Enfilda, Jirgena Klopa, pošto ga je nemački stručnjak posavetovao kada se momak srpskih korena dvoumio.

Prema njihovim izvorima, trener Liverpula je odigrao ključnu ulogu u razgovorima sa mladim fudbalerom, rekavši mu da je bolje da izabere igranje za reprezentaciju čiji fudbalski sistem bolje razume i poznaje.

Nemac je ubeđen da način igranja Furije više leži Bajčetiću, ali će umesto seniorske konkurencije, prvo zaigrati za mladu selekciju Španije.

Sa druge strane, kada bi izabrao Srbiju, selektor Orlova Dragan Stojković Piksi bi Bajčetića odmah gurnuo u vatru i ukazao mu šansu u A timu. Ipak, po trenutnom razvoju situacije, male su šanse da se tako nešto i dogodi.

Foto: Tanjug/AP

 

Inače, Stefan Bajčetić je rođen u Vigu, gde se njegova porodica nastanila pošto je njegov otac Srđan završio igračku karijeru.

Tokom karijere, Srđan se proslavio igrajući za Vojvodinu, Seltu iz Viga, Crvenu zvezdu, Bragu, pa ponovo za crveno-bele sa Marakane, a na kraju je završio sa proesionalnim igranjem u Kini, nastupajući za Dalijen i Hunan.

Njegova supruga je iz Španije, u kojoj su nastavili da žive, pa je naslednik Stefan u Selti napravio prve korake, a u uzrastima do 18 i 19 godina već je uveliko nosio dres reprezentacije mlađih selekcija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading