PREDSEDNIK BLAGOJEVIĆ JE ZADOVOLJAN UČINJENIM: Dolaskom pet novih igrača veruje se u dosta bolje rezultate na proleće!

Autor:

Sport

09.03.2023

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zimska pauza provedena u zoni ispadanja upalila je alarm u upravi kluba.

PREDSEDNIK BLAGOJEVIĆ JE ZADOVOLJAN UČINJENIM: Dolaskom pet novih igrača veruje se u dosta bolje rezultate na proleće!

Foto: FK Prva Iskra Runjani

Ekipa Prve Iskre je ove sezone započela svoju sedmu vezanu godinu u Međuopštinskoj ligi Jadar, ali je ova specifična u odnosu na sve prethodne zbog stanja na tabeli. 

Republika

Učinak od tri pobede, pet podela bodova i isto toliko poraza bio je dovoljan za 13. poziciju na tabeli, jedini tim sa manjim bodovim saldom je Cer koji drži poslednje mesto u ligi. Jako loš start sezone i prva pobeda tek u sedmom kolu u mnogome je uticala na situaciju u kojoj se ekipa trenutni nalazi. 

Uprava kluba za vreme zimske pauze nije sedela skrštenih ruku, prvo pojačanje za vreme zimskog prelaznog roka bio je Mladen Zebić. Njemu su se do kraja transfer perioda pridružili Marko Bojić (golman), Branko Marković (štoper), Dušan Lukić (krilo) i Mladen Perišić koji pokriva poziciju u samom vrhu napadu.

Odmah po startu pripremnog perioda, posle dva termina treninga krenulo se sa odigravanjem kontrolnih susreta. Na četiri prijateljska meča ekipa je pokazala pre svega da ima veliku želju za radom i da će na proleće izgledati dosta bolje, upravu kluba raduje i učinak novajlija koji su u velikoj meri doprineli poboljšanju igre.

Republika

Foto: FK Prva Iskra Runjani

Rezultati prijateljskih mečeva

Predsednik kluba, Saša Blagojević povodom završetka pripremnog perioda izjavio je:

- Cilj je bio ojačati sve segmente igre, to smo i sproveli u delo. Plan priprema smo napravili u skladu sa mogućnostima i mislim da smo 90% onoga što smo hteli uspeli da ostvarimo. Zadovoljan sam i iskoristio bih priliku da se zahvalim svim klubovima koji su nam izašli u susret i sa kojima smo odmerili snage. Nažalost, u narednom periodu ću sve vreme biti samo posmatrač i bodriću tim "iz daleka", ali ja verujem u ove momke i znam da ćemo napredovati u sledećem periodu. 

Prolećni deo prvenstva sastav Prve Iskre započinje na svom terenu protiv ekipe Velika Reka. U prvom susretu ova dva tima nije bilo pobednika, rezultat je glasio 1:1.

BONUS VIDEO: 

 

 




 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading