SKIP NAČEO, KEJN DOTUKAO PLAVCE: Čelsijevoj AGONIJI se ne nazire kraj! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.02.2023

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trijumf "pevaca" u gradskom derbiju.

SKIP NAČEO, KEJN DOTUKAO PLAVCE: Čelsijevoj AGONIJI se ne nazire kraj! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Totenhema su savladali ekipu Čelsija sa 2:0 (1:0) u derbi meču 25. kola engleske Premijer lige.

Strelci za domaću ekipu su bili Oliver Skip u 46. minutu, dok je pobedu ekipe Antonija Kontea potvrdio Hari Kejn golom u 82. minutu meča.

U prvom delu nije bilo previše prilika, sa izuzetkom sjajnog šuta Pjera Emila Hejbjerga, koji je zatresao stativu u 27. minutu. Ipak, u prvom napadu drugog dela igre se sve pormenilo. Oliver Skip se najbolje snašao posle gužve i sa ivice kaznenog prostora odličnim udarcem matirao Kepu. Pokušali su gosti da stignu do izjednačenja, ali bezuspešno, a Kejn je svojim 18. golom u sezoni duplirao prednost i rešio pitanje pobednika.

Nakon ove utakmice, Spursi se nalaze na četvrtoj poziciji Premijer lige sa 45 osvojenih bodova, čak 14 više od londonskih "plavaca", koji su na poražavajućem desetom mestu na tabeli.

Takođe, ovo je bio treći vezani meč na kom Čelsi nije postigao pogodak, a mrežu protivnika su zatresli samo šest puta na poslednjih 16 mečeva, pa je jasno zašto gotovo svi navijači ovog kluba traže ostavku Grejema Potera, koji će verovatno poslednju priliku da sačuva posao imati 7. marta, u revanš utakmici osmine finala Lige šampiona protiv Borusije iz Dortmunda. Prvi meč su Nemci rešili u svoju korist sa 1:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading