FRKA ZBOG BAJČETIĆA! Ozbiljan PRITISAK na igrača Liverpula: Srbija NE SME da nam ga UKRADE!

Autor:

Sport

20.02.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za koju će reprezentaciju nastupati mladi fudbaler?

FRKA ZBOG BAJČETIĆA! Ozbiljan PRITISAK na igrača Liverpula: Srbija NE SME da nam ga UKRADE!

Foto: Profimedia

Stefan Bajčetić i Dušan Tadić

Stefan Bajčetić za kratko vreme uspeo je da oduševi planetu.

Fudbaler Liverpula briljira ove sezone, pa je tako sa tek 18 godina uspeo da stigne u centar pažnje.

U mlađim kategorijama Bajčetić je igrao za Španiju, a sada se za njega bore Srbija i "crvena furija". Upravo zbog toga, prestižni "As" objavio je tekst u kom je istakao da Španija ne sme da dozvoli Srbiji da ukrade Bajčetića.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Stefan Bajčetić

 

Pritisak na mladog igrača i njegovu porodicu je sve veći, a u tekstu "Asa" se navodi da je Španija na isti način već ostala bez nekoliko talentovanih mladih fudbalera. Alehandro Garnačo je rođen u Madridu, ali igra za Argentinu, Alvaro Rodrigez rođen je u katalonskom Palamosu, a odlučio je da igra za selekciju Urugvaja, a ko Paz rođen je na Tenerifama, a i on poput Garnača nastupa za "gaučose".

Tu nije kraj jer je Brahim Dijaz odlučio da zatraži promenu državljanstva, kao što je to uradio i rođeni Madriđanin, a sada Marokanac Ašraf Hakimi. Narednog meseca kreću kvalifikacije za Evropsko prvenstvo i biće to prilika za Bajčetića da se konačno opredeli da li želi da igra za Srbiju ili za Španiju. Naše nade su i dalje tu, te svi verujemo da bi Bajčetić mogao da obuče dres "orlova".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading