DUŠAN TADIĆ DOBIJA NOVOG TRENERA: Poznati hrvatski stručnjak blizu klupe Ajaksa

Autor:

Sport

28.01.2023

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatko Dalić konkuriše za mesto novog šefa stručnog štaba "kopljanika".

DUŠAN TADIĆ DOBIJA NOVOG TRENERA: Poznati hrvatski stručnjak blizu klupe Ajaksa

Foto: Tanjug/AP

As Ajaksa Dušan Tadić

Zlatko Dalić, aktuelni selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske, mogao bi da postane novi trener Ajaksa, prenose holandski mediji.

Ajaks se nalazi u crnoj seriji, kakvu ne pamti ovaj legendarni klub iz Amsterdama, pošto su na prethodnih sedam mečeva upisali svegga šest bodova, pošto su zabeležili šest remija i jedan poraz.

Ceh loših rezultata platio je dosadašnji trener Alfred Šrojder, koji je dobio otkaz, a u javnosti se šuška da je izgubio kontrolu nad svlačionicom nakon što se posvađao sa Dejlijem Blindom, legendom holandskg fudbala, koji je u januaru pojačao Bajern iz Minhena.

Foto: Tanjug/AP

Zlatko Dalić je sa Hrvatskom osvojio srebro i bronzu na SP


Kako se navodi, Zlatko Dalić je već u pregovorima sa klubom za koji igra i kapiten Srbije Dušan Tadić, a videćemo da li će na kraju doći do realizacije ovog potpisa.

Holandski mediji prenose i da su već trojica trenera odbila da preuzmu Ajaks, a daće do daljnjeg klub predvoditi Džon Heitinga.

Posle 18 odigranih kola, Ajaks se nalazi tek na petom mestu Eredivizije, sa 34 osvojena boda, sedam manje od vodećeg Fejnorda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading