SAGA SE NASTAVLJA: Sportskom direktoru ZABRANJENO da govori o Ronaldu

Autor:

Sport

26.12.2022

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijanova sudbina i dalje neizvesna.

SAGA SE NASTAVLJA: Sportskom direktoru ZABRANJENO da govori o Ronaldu

Foto: Starsport

Sportski direktor saudijskog kluba Al Nasr Marselo Salazar rekao je da ne sme da priča o pregovorima sa portugalskim fudbalerom Kristijanom Ronaldom.

 

 

- Nije mi dozvoljeno da kažem da ili ne. Sačekajmo da vidimo kako će se stvari odvijati do kraja godine. Kao što vidite, reč je o pregovorima ogromnih razmera, ne samo za klub, već i za zemlju i svet fudbala i moraju da ih vode najviši organi države - rekao je Salazar, preneo je "Jurosport", a zatim dodao: 

- Ono što mogu da kažem je da je Kristijano Ronaldo jedan od najboljih u fudbalskoj istoriji. On je za mene uvek bio primer kao sportisti, za volju koju pokazuje za pobedom. A kao Portugalac uvek navijam za njega.

Salazar se osvrnuo i na kritike kvaliteta saudijske lige.  

- Lako je kritikovati nešto što ignorišete. Ovde sam pet godina i svi fudbaleri sa kojima sam razgovarao su bili vrlo pozitivno iznenadjeni kada su stigli ovde, posebno zbog nivoa lige. Život u Rijadu sa porodicama je bilo prijatno iznenadjenje za igrače, uz škole i sve što imamo ovde - naveo je on. 

Podsetimo, Ronaldo je uoči Svetskog prvenstva napustio Mančester junajted posle kontroverznog intervjua u kome je oštro kritikovao upravu kluba i trenera. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading