MILOJE PONOVO U GRAFIČARU: Trofejni trener iznenađen onime što je video - imao je šta da poruči sportskoj javnosti!

Autor:

Sport

26.12.2022

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Specijalni gost posetio je radove na stadionu Grafičara.

MILOJE PONOVO U GRAFIČARU: Trofejni trener iznenađen onime što je video - imao je šta da poruči sportskoj javnosti!

Foto: instagram.com/rfkgraficar/printscreen

Tim sa Senjaka takmiči se u Prvoj ligi Srbije, na zimsku pauzu je otišao sa deobe druge pozicije. Isti broj bodova (37) pored Grafičara ima i Železničar iz Pančeva.

Republika

Uveliko se radi na izgradnji stadiona Grafičara. Ovih dana izvršeno je i postavljanje travnate podloge, uskoro će biti sve spremno za odigravanje mečeva. Već se u među navijačima vodi polemika koji tim će biti prvi gost na novom terenu.

Nedavno je radove na stadionu na Senjaku posetio i Vladan Milojević. Da podsetimo, Milojević je trenutno na klupi kiparskog Apoela. Odlično se snašao bivši šef stručnog štaba Crvene Zvezde na novom radnom mestu. Od kada je preuzeo tim napravio je seriju od 11 mečeva bez poraza, u tom periodu samo je u dva slučaja morao da se zadovolji samo jednim bodom.

Bivši trener crveno-belih je prilikom posete Grafičaru izjavio:

- Nalazim se posle dužeg vremena na stadionu Grafičara na Senjaku, pošto sam došao kod mojih prijatelja. Malo je reći da sam prijatno iznenađen izdanjem velelepnog stadiona, koji je u završnoj fazi pred otvaranje. Mislim da su ovakvi stadioni potrebni, ubeđen sam da će biti jedan od najlepših stadiona u Srbiji.

Milojević nije krio oduševljenje viđenim na Senjaku.

- Toliko sam iznenađen da nisam mogao da verujem da sa ovoliko entuzijazma i ljubavi može da se napravi ovakav jedan stadion. Poželeo bih RFK Grafičar da ostvari sve svoje ambicije u tekućoj sezoni, da ljudi u njemu nastave sa ovakvim ambicijama i ređaju uspehe i ubuduće - istakao je Vladan Milojević.

U klubu su veoma ponosni posetom i rečima velikog Vladana Milojevića. Ovo je samo dodatni motiv za nastavak rasta i napretka na svim poljima. Svi u Grafičaru jedva čekaju da zaigraju na novom stadionu.

Prolećni deo prvenstva drugoplasirani tim Prve lige Srbije otvara pred svojim navijačima upravo protiv ekipe sa kojom deli drugo mesto na tabeli. U prvom susretu u Pančevu tim iz Beograda je tada slavio rezultatom 3:1.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading