IGRAO U PREMIJER LIGI! Novi Loi Dioni na Marakani: Crvena zvezda dovodi GOLGETERA iz Francuske?

Autor:

Sport

26.12.2022

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna vest za sve navijače crveno-belog kluba.

IGRAO U PREMIJER LIGI! Novi Loi Dioni na Marakani: Crvena zvezda dovodi GOLGETERA iz Francuske?

Foto: Starsport

Napadač Crvene zvezde Loi Dioni

Džoš Madža, napadač francuskog Bordoa, nalazi se na meti Crvene zvezde, saznaje "Maxbet Sport".

Na Marakani već dugo traže napadača, od kada je postalo poznato da će Kalifa Kulibali napustiti redove srpskog šampiona, ali u Ljutice Bogdana i dalje nisu napravili konačan izbor. 

Sada se kao moguće pojačanje napadu spominje Džoš Madža, koji igra za Bordo, i koji je ove sezone postigao sedam golova na 15 utakmica, pa se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji liste strelaca u francuskoj Ligi 2. Ispred njega su samo Mikautadze (Mec, 7 golova, 14 mečeva), Sisoko (Sošo, 8 golova, 14 mečeva) i Kraso (Sent Etjen, 8 golova, 13 mečeva).

Rođen je u Velikoj Britaniji, igrao je u Sanderlendu, odakle je prešao u redove Bordoa, a takođe je bio i na pozajmicama u Fulamu i Stouku. Odigrao je jedam neč za Nigeriju, u prijateljskom meču sa Ukrajinom (2:2).

Crvena zvezda je trenutno prva u Superligi Srbije, pošto ima deset bodova više od drugoplasiranog Partizana, pa titula i direktan plasman u Ligu šampiona deluje sve izvesnije. Zbog toga je dolazak napadača trenutno prioritet, a videćemo da li će izbor pasti na Nigerijca.

Madži ugovor sa "Žirondincima" ističe u julu, što je takođe povoljna informacija za crveno-bele. Ipak, moraće brzo da reaguju, pošto je za fudbalera Bordoa zainteresovan i Valjadolid.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading