GROBARI U TRANSU: Vratio se MILJENIK navijača! Sa njim je Liga šampiona REALNOST!

Autor:

Sport

14.12.2022

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro poznato lice u Humskoj.

GROBARI U TRANSU: Vratio se MILJENIK navijača! Sa njim je Liga šampiona REALNOST!

Foto: Starsport

Stevan Jovetić i Milivoje Ćirković

Nekadašnji desni bek Partizana i miljenik svih navijača kojima je crno-bela boja u srcu, Milivoje Ćirković, vratio se u Humsku.

Ćirković je, izgleda, izgladio zategnute odnose sa sadašnjom upravom na čiji je rad imao dosta zamerki, te je postao deo skauting službe i biće zadužen za otkrivanje novih talenata.

On će biti deo tima uz glavnog skauta Dejana Rusmira, te Vladu Čapljića, Acu Trifunovića, Predraga Jušića, Zvonka Popovića i Iliju Zavišića.

Milivoje Ćirković pokušaće da otkrije nekog novog talenta koji će ostvariti san Grobara o povratku crno-belih u Ligu šampiona, a pošto je kao igrač već znao da uvede Partizan u elitu ovaj san bi mogao da postane realnost.

Republika

Foto: Starsport

Milivoje Ćirković

U dresu Partizana Milivoje Ćirković odigrao je 104 utakmice, a svi ga dobro pamte po penalu odluke protiv Njukasla koji je crno-belima doneo grupnu fazu Lige šampiona.

Sa Partizanom je osvojio dve titule i Kup, a u dresu reprezentacije nastupao je ukupno devet puta. Četiri puta igrao je za Jugoslaviju, dok je u pet navrata nosio dres Srbije i Crne Gore.

Po okončanju igračke karijere, Ćirković je radio u Fudbalskom savezu Srbije, kao saradnik Ilije Stolice u kadetskoj reprezentaciji.

Povratkom na Topčidersko brdo će zateći nekadšanje saigrače iz vremena kad su zajedno doneli Partizanu plasman u Ligu šampiona, poput Ivice Kralja (sportski direktor) i Alberta Nađa (trener u stručnom štabu Gordana Petrića).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading