ON NE MOŽE DA BUDE, NITI JE BIO LIDER! Novi udar navijača Juventusa: Sveta žrtva, smešno i URNEBESNO (FOTO)

Autor:

Sport

21.09.2022

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri "stare dame" posle sedam kola u Seriji A osmi na tabeli, a u Ligi šampiona i dalje su bez bodova u dve utakmice.

ON NE MOŽE DA BUDE, NITI JE BIO LIDER! Novi udar navijača Juventusa: Sveta žrtva, smešno i URNEBESNO (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Juventusa

Fudbaleri Juventusa katastrofalno su počeli sezonu, na udaru se našao i naš Dušan Vlahović pošto su saigrači i on u Seriji A posle sedam kola osmi na tabeli sa samo 10 bodova, čak osam manje od vodećih Napolija i Atalante.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Bjanko-neri takođe igraju loše u Ligi šampiona pošto posle dva kola grupne faze nemaju bodove jer su poraženi od Pari Sen Žermena u gostima i Benfike kod kuće.

Naravno da svi u upiru prstom u trenera Masimilijana Alegrija i jedna čekaju da ode, ali se na udaru navijača "stare dame" putem saopštenja našao i kapiten Leonardo Bonući.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Leonardo Bonući

Suočeni smo sa scenama koje ne da ne razumemo, već ih smatramo smešnim i urnebesnim. I to od onoga koji se smatra svetom žrtvom. Bonući nikada nije bio lider i nikada to neće biti. Niti u Trevizu, niti u Pizi, niti u Bariju, niti u Milanu, a svakako ne u Juventusu. U ovim momentima opšte konfuzije na i van terena, vlada totalna anarhija u kojoj se svako proglašava nekim ekspertom i liderom. Hijerarhija postoji sa razlogom. Dobar vojnik nije nužno i dobar general – glasilo je između ostalog u saopštenju.

Iskusni štoper u prvom mandaru igrao je za klub iz Torina od leta 2010. do leta 2017. godine i upisao je 319 nastupa i 21 pogodak.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Leonardo Bonući

Potom je usledila jednogodišnja epizoda u Milanu, i vratio se u leto 2018. godine i do sada je dao 15 golova na 162 utakmice. 

Osvojio je 17 trofeja, ali je izgubio i dva finala Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading