STOLICA GRMI: Nisam primetio da je Radnički ovako igrao u prvom kolu!

Autor:

Sport

16.07.2022

06:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije zadovoljan mnogim stvarima.

STOLICA GRMI: Nisam primetio da je Radnički ovako igrao u prvom kolu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Radničkog iz Niša i Partizana remizirali su 3:3 u sjajnoj utakmici drugog kola Mozzart Superlige Srbije.

Trener crno-belih Ilija Stolica prokomentarisao je neke stvari koje su se događale na Čairu.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Lutovac u prodoru

- Video sam snimke, obavešten sam i tokom utakmice da VAR nije radio, to mora da se izbegne. Zato smo napravili neke druge stvari, nadležni organi trebalo bi da se bave ovom temom. Videćemo hoće li tako i biti - rekao je Stolica.

Potom je prokomentarisao i igru Radničkog iz Niša.

Za Partizan nema osvajanja boda. Gol jeste pao u poslednjim momentima, ali je nedostajalo vremena da se stvari pozitivnije okrenu. Ne zadovoljavam se nerešenim ishodom. Moramo da pogledamo neke snimke i da budemo više zaštićeni od ovoga. Jasan nam je bio potenciijal protivnika u napadu, druge stvari ne bi trebalo da komentarišem. Meč sa 12 ili 13 žutih kartona nije nešto što se očekivalo. Video sam meč Radničkog protiv nas i u prvom kolu, ništa nije pokazivalo ovakve znake nervoze, ne volim to da vidim. Znači da je nešto drugo u pitanju i neke druge stvari, koje ne volim da vidim, a nažalost, moramo svi da budemo svedoci toga. Zaustaviću se na ovome.

Što se tiče komentara kolege Sivića da penali za Partizan nisu postojali, Stolica je imao jasan odgovor.

- Utisci su jedno, snimci su nešto drugo, možemo da ih gledamo i u toku same utakmice. Nekoliko situacija koji su bili penali prethodno nisu svirani. Naš drugi penal je bio čist penal, nikakvo padanje u bazen, naš igrač je sapleten i oboren sa strane. Ni kod jednog penala, a oba su bili startovi sa leđa, igrači Radničkog nisu dobili žute kartone. Mislim da ovde nema žrtvi u tom smislu, stvari su jasne, imamo video i mogućnosti da ih zaustavimo

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading