Marakana u novom ruhu: Stankovića i igrače dočekalo prijatno iznenađenje pred start sezone! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.07.2022

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borba za šampionski pehar samo što nije počela.

Marakana u novom ruhu: Stankovića i igrače dočekalo prijatno iznenađenje pred start sezone! (VIDEO)

Foto: Republika

Marakana

Crvena zvezada u nedelju 10. jula kreće u pohod na šestu uzastopnu šampionsku titulu. Na stadion "Rajko Mitić" u okviru prvog kola superligaškog karavana za sezonu 2022/23 stiže ekipa niškog Radničkog.

Ono što privlači pažnju jeste činjenica da je ekipu nakon povratka sa bazičnih priprema u Sloveniji dočekala velika novina na samom stadionu.

Naime, zamenjene su stolice na klupama za rezervne igrače.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zvezda TV (@zvezda_tv_)

 

Postavljene stolice spadaju u red najmodernijih, tako da će Dejanu Stankoviću, stručnom štabu i rezervnim igračima biti mnogo udobnije da u narednom periodu prate mečeve Crvene zvezde sa klupe.

Prethodne sezone Crvena zvezda i Radnički iz Niša odigrali su dva prvenstvena meča na našem najvećem stadionu. Crveno-beli su ostvarili oba trijumfa. U meču odigranom 24. oktobra golom 1:0 ekipa Dejana Stankovića je slavila rezultatom 1:0 golom El Fardu Bena, a drugi meče je odigran pre samo dva meseca (7. maja) i okončan je ubedljivom pobedom 4:1. U strelce su se upisali Ohi Omoižuanfo dva puta, Aleksandar Katai i Mirko Ivanić. Jedini pogodak za nišku ekipu delo je Stefana Mitrovića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading