Od vreline transfera, topiće se i asfalt u španskoj prestonici: Da li će krenuti putem kojim se ređe ide?

Autor:

Sport

12.06.2022

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odavno je jasno da je vreme za rastanak došlo.

Od vreline transfera, topiće se i asfalt u španskoj prestonici: Da li će krenuti putem kojim se ređe ide?

Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Real Madrida, Geret Bejl, izvesno je ovog leta će napustiti "Santijago Bernabeu", ali još uvek nije poznato gde će nastaviti karijeru.

Pre izvesnog vremena pojavila se informacija da bi Bejl nakon više od dve decenije mogao da se vrati u matični Kardif i zaigra u engleskom Čempionšipu, ali prema poslednjim transfer pričama koje stižu sa Pirinejskog poluostrva, velški reprezentativac bi mogao da uzburka leto u španskoj prestonici.

Naime, kako prenose mediji u Madridu, Geret Bejl se nalazi u pregovorima sa madridskim Atletikom. Kako se ističe, pregovori su prilično odmakli i veliki su izgledi da Bejl ovog leta postane "Jorgandžija" i ponede crveno-beli dres Atletika.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Geret Bejl, uskoro u crveno-belom dresu

 

Potpuno je jasno da bi realizacija ovog transfera prilično uzdrmala fudbalku Evropu.

Tridesetdvogodišnji Bejl, pored dresa Kardifa, tokom profesionalne karijere nastupao je za Sautempton i Totenhem, a član kraljevskog kluba postao je 2013. godine.

Kao član madridskog Reala osvojio je čak pet trofeja u Ligi šampiona, tri Superkupa Evrope i tri FIFA klupska svetska prvenstva, dok je u španskim takmičenjima osvojio tri nacionalna šampionata i po jedan trofej u kupu i Superkupu Španije.

Ostaje da se vidi da li će do realizacije ovog transfera i doći, ali je izvesno da će i sama priča oko prelasak u redove velikog rivala uzburkati strasti u Madridu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading