OTKRIVENO NAKON PORAZA: Piksijeva Srbija ovo nije zaslužila! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.06.2022

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Srbije neuspešno je startovala u ovogodišnjoj Ligi nacija.

OTKRIVENO NAKON PORAZA: Piksijeva Srbija ovo nije zaslužila! (VIDEO)

Foto: twitter.com/printscreen

Golom Erlinga Halanda u 26. minutu susreta fudbaleri nacionalne selekcije Norveške savladali su na najvećem srpskom stadionu ekipu selektora Dragana Stojkovića rezultatom 1:0. I nakon pogotka, glavni sudija meča je tražio asistenciju VAR tehnologije, nakon čega je pogodak ipak priznat.

Međutim, po rečima sudijskog eksperta Dejana Nedića, pogodak najboljeg norveškog napadača, ipak nije bio regularan, jer se u momentu dodavanjaa Pedersena, Erling Haland nalazio u poziciji najbliže našem golu.

Dejan Nedić je povodom svega uzjavio:

- Bio je ofsajd. VAR je proveravao i čudilo nas je što dva minuta proverava. Kad su iz UEFA sobe izvukli linije, videlo se da je blagi ofsajd. Vidite koleno igrača Norveške, bliže je našem golu od noge našeg igrača. Koleno je u ofsajdu. Većali su Poljaci i čudi me da su presudili da je to ofsajd. Blago smo oštećeni, to je uticaj na rezultat.

 

 

Takođe treba napomenuti i da su srpski reprezentativci tokom susreta u nekoliko navrata sugerisali glavnom sudiji na sporne situacije koje su se dogodile u kaznenom prostoru norveške reprezentacije, ali prema izjavi Dejana Nedića, tu nikakvih sportnih situacija nije bilo.

Srpsku fudbalsku reprezentaciju već u nedelj 5. juna očekuje duel sa reprezentacijom Slovenije u okviru drugog kola "Lige B" UEFA Lige nacija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading