UCENA POSLE ODNOSA SA TRANSRODNOM OSOBOM: Reprezentativac Engleske u centru SKANDALA! Umešala se i policija!

Autor:

Sport

07.05.2022

07:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos na Ostrvu.

UCENA POSLE ODNOSA SA TRANSRODNOM OSOBOM: Reprezentativac Engleske u centru SKANDALA! Umešala se i policija!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Engleske

Neimenovani fudbalski reprezentativac Engleske našao se u centru skandala nakon što je u javnost procurila vest da je imao seks sa transrodnom osobom, koja ga je potom ucenjivala, piše britanski tabloid "San".

Navodno, zvezda Premijer lige se u aprilu prošle godine preko sajta za pronalaženje eskort dama spojila sa transrodnom osobom, kojoj je za seksualne usluge platila 150 funti.

Međutim, ta osoba je krišom snimila fudbalera, sačuvala njegove poruke, pa ga slikala izvan automobila kada je napustio njen dom, kako bi imala materijal da ga kasnije ucenjuje.

Republika

Foto: Ilustracija: Republika.rs, Pixabay

Prostitucija

Ona je te dokaze iskoristila i od engleskog reprezentativca je zahtevala 30.000 funti (35.000 evra).

U strahu da priča ne procuri u javnost, fudbaler se obratio policiji koja je potom zbog ucene privela transrodnu osobu sa kojom je spavao.

- Niko ne zna da li je fudbaler znao da je u pitanju transrodna osoba, ali je bio očajan u želji da je ućutka pre nego što njegovo ime procuri u javnost. Prvo joj je u nekoliko navrata plaćao, a kada je shvatio da to nije rešenje na duže staze, obratio se policiji - navodi "Sanov" izvor.

- Policija je želela da ide do kraja sa slučajem, ali kako fudbaler iz straha da sve ne izađe u javnost nije hteo da sarađuje, ta inicijativa je propala - dodao je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading