BORBA KAO I `45.: Berlin ovoga puta nije pao - "Švabe" na korak od ispadanja!

Autor:

Sport

24.04.2022

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika neizvesnost vladala je danas u Berlinu.

BORBA KAO I `45.: Berlin ovoga puta nije pao - "Švabe" na korak od ispadanja!

Foto: printscreen/Twiter/Hertha Berlin

U okviru 31. kola nemačke Bundeslige, u susretu koji je direktno odlučivao i opsatanku u društvu najboljih, Herta je na svom terenu savladala Štutgart rezultatom 2:0.

 

 

Ekipa trenera Feliksa Magata do prednosti je stigla već u 4. minutu susreta kada se u listu strelaca upisao Selke, a konačan rezultat postigao je Belfodil u nadoknadi vremena susreta na "Olimpijskom stadionu".

Ovom pobedom fudbaeri Herte su pobegli glavnom konkurentu četiri boda kada je borba za opstanak u pitanju. Berlinci i dalje nisu sa sigurnošću sačuvali epitet člana elitnog ranga nemačkog fudbala, ali će im u preostala tri kola biti daleko lakše da do toga i definitivno dođu.

Sa druge strane, ekipa Štutgarta se nalazi u nezavidnom položaju i do kraja šampionata boriće se za 16. poziciju koja omogućava borbu za opstanak u Bundesligi kroz dodatni baraž.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading