NIŠTA JAČE OD SRPSKOG INATA: Švajcarci će biti na KONOPCIMA!

Autor:

Sport

02.04.2022

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Burne reakcije nakon jučerašnjeg žreba.

NIŠTA JAČE OD SRPSKOG INATA: Švajcarci će biti na KONOPCIMA!

Foto: Tanjug/AP

Đerdan Šaćiri i Granit Džaka

Fudbalska reprezentacija Srbije je saznala sa kim će se sastati u grupi na Svetskom prvenstvu u Kataru. U pitanju su Kamerun, kao i stari znanci Brazil i Švajcarska.

Svoje mišljenje izneo je bivši fudbaler, Rade Bogdanović.

- Što se tiče samih šansi, moram da kažem da je Brazil uvek Brazil, ali ne onakav kakav je bio pre 20 godina, poslednje SP su uzeli 2002. godine, a nakon toga se u par navrata i obrukali. Imaju par igrača, ali ne klase Ronalda i Ronaldinja. Ipak, evidentno je da su kompaktni i da su prošli kvalifikacije. Interesantno, najbolji deo njihovog tima su golmani Ederson i Alison. Imaju Nejmara, koga nigde nema, znači da imamo šanse - izjavio je Bogdanović za "Juronjuz".

Svi se dobro sećaju utakmice sa Švajcarskom pre četiri godine u Rusiji, kada su reprezentativci Đerdan Šaćiri i Granit Džaka istakli albanske nacionalističke simbole nakon postignutih golova.

 

 

Za najvećeg krivca na toj utakmici, Bogdanović ističe sudiju Feliksa Briha, koji neće suditi na ovom prvenstvu.

- Protiv Švajcarske će da proradi naš inat. Nemamo dobra iskustva sa sudijom, a sa njima nemamo problem. Ali, eto, taj nesrećnik neće biti na SP. Dakle to je ekipa u kojoj dominiraju Balkanci. Pobedili nas jesu prošli put, ali mislim da ni oni nisu ta ekipa od pre. Ja sam sto odsto siguran da ćemo ih pobediti - zaključio je.

Rade Bogdanović je tokom svoje karijere nastupao za Željezničar, Pohang Atoms iz Južne Koreje, ali i za Atletiko Madrid, Verder Bremen, kao i za Arminiju Bilefeld. Ima upisana tri nastupa za reprezentaciju SR Jugoslavije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading