SRPSKI STRUČNJAK U DILEMI! Oko njega se OTIMAJU gradski rivali!

Autor:

Sport

23.02.2022

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vodi se borba za njegov potpis

SRPSKI STRUČNJAK U DILEMI! Oko njega se OTIMAJU gradski rivali!

Foto: www.profimedia.rs

Veljko Paunović

Doskorašnji trener Ridinga, Veljko Paunović bi mogao svoju karijeru da nastavi u Grčkoj.

On je, podsećamo, pre nekoliko dana po poslednji put vodio klub iz druge engleske lige, i to do pobede nad Prestonom 3:2. Ipak, taj trijumf nije bio dovoljan da zadrži trenersku poziciju, te je srpski stručnjak trenutno bez posla.

 

 

Mediji u Grčkoj, međutim, govore o mogućnosti da preuzme jednog od atinskih klubova, AEK ili Panatinaikos. Paunović je još pre nekoliko godina trebao sesti na klupu Panatinaikosa, ali on se odlučio da se oproba u MLS-u. Ipak, ta saradnja bi mogla da se ostvari ove godine, a Paunović bi, ako se to desi, zamenio Ivana Jovanovića.

Sa druge strane, AEK, koji trenutno nema stabilnu trenersku poziciju, je optimističan da bi Paunović bio idealan čovek za njihovu klupu.

Najveći uspeh u trenerskoj karijeri Veljka Paunovića, do sada, je osvajanje Svetskog prvenstva za igrače ispod 20 godina na Novom Zelandu, 2015. godine, predvodeći zlatnu generaciju koja je u finalu porazila favorizovanu ekipu Brazila rezultatom 2:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading