LALATOVIĆEV RADNIČKI PAO U HUMSKOJ: Rikardo i Jojić SRUŠILI Kragujevčane, Partizan napravio SJAJNU UVERTIRU za Spartu!

Autor:

Sport

20.02.2022

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan savladao Radnički i napravio lepu uvertiru za revanš sa Spartom!

LALATOVIĆEV RADNIČKI PAO U HUMSKOJ: Rikardo i Jojić SRUŠILI Kragujevčane, Partizan napravio SJAJNU UVERTIRU za Spartu!

Foto: Starsport

Miloš Jojić

Fudbaleri Partizana savladali su kragujevački Radnički u 23. kolu Superlige Srbije rezultatom 2:0 (2:0).

Golove za crno-bele postigli su Rikardo u 18. i Jojić u 34. minutu, a na taj način trener Šumadinaca Nenad Lalatović porazom je ispraćen iz Humske. Takođe, aktuelni viceprvak Srbije napravio je lepu uvertiru pred beogradski revanš sa Spartom, a "Parni valjak" će u četvrtak braniti "minimalac" iz Praga.

Što se tiče duela sa Kragujevčanima, Partizan je na vreme "otvorio" goste. Igrao se 18. minut kada je Menig pronašao prvog strelca šampionata, a centarfor sa Zelenortskih Ostrva je maestralno reagovao, postigavši svoj 20. ligaški pogodak.

Na 2:0 je povisio Jojić, koji je postigao sjajan gol, desetak minuta pre kraja prvog dela igre, čime je sudbina Radničkog bila praktično zapečaćena.

Ekipi iz Kragujevca posao je bio dodatno otežan od 53. minutu, pošto je isključen Vojo Ubiparip, pa je Lalatovićeva četa sa desetoricom morala da juri dva gola zaostatka.

Partizan je tako zadržao pet bodova viška u odnosu na Crvenu zvezdu na tabeli Superlige Srbije, dok su Kragujevčani ostali "zakucani" za dno sa tek 16 osvojenih bodova.

Podsetimo, ranije danas crveno-beli su ostvarili tesnu pobedu nad Proleterom u Novom Sadu, a izveštaj meča možete da pročitate OVDE.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading