BUNDESLIGA: Hofenhajm nakon preokreta slavio u Volfsburgu, ŠTUTGART u ponoru, FRAJBURG sve bliži EVROPI!

Autor:

Sport

19.02.2022

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U danas odigranim mečevima 23. kola Bundeslige, kao što je i očekivano viđen je interesantan fudbal, a subotnje mečeve obeležili su dueli u Štutgartu i Volfsburgu.

BUNDESLIGA: Hofenhajm nakon preokreta slavio u Volfsburgu, ŠTUTGART u ponoru, FRAJBURG sve bliži EVROPI!

Foto: Tanjug/AP

Na "Folcvagen Areni" u Volfsburgu viđen je neverovatan meč i preokret koji samo fudbal može da pruži. Domaći fudbaleri do prednosti su stigli u 36. minutu pogotkom Vinda. Taj rezultat bio je aktuelan sve do polovine drugog poluvremena kada su u svega pet minuta gosti preko Larsena i Kramarića stigli do preokreta i tri veoma važna boda u borbi za plasman u Ligu šampiona.

 

 

Veoma važan meč odigran je u Štutgartu gde je domaća ekipa dočakala ekipu Bohuma u ghrčavitoj borbi za opstanak u društvu najboljih. 

Imali su na "Mercedez Benc Areni" domaći fudbaleri sve u svojim rukama. U 56. minutu stigli su do prednosti autogolom u 56. minutu i taj rezultat je bio aktuelan do samog finiša susreta. 

Ipak, u poslednjim trenucima susreta gosti su preko Lovena u 94. minutu iz jedanaesterca stigli do izjednačenja i ostavili Štutgart u suzama.

U ostalim mečevima Arminija je na svom terenu stigla do bodova koji verovatno znače i opstanak u društvu najboljih, a strelac pogotka bio je Okugava u 53. minutu susreta.

Augsburg je na domaćem terenu poražen od ekipe Frajbruga rezultatom 1:2 čime se nalazi na pragu ispadanja iz Bundeslige, dok pobednik ovog meča i definitivno postaje ozbiljan kandidat za izlazak u Evropu.

 

 

- Rezultati 23.kola Bundes lige:

Arminija Bilefeld - Union Berlin 1:0

Augsburg - Frajburg 1:2

Štutgart - Bohum 1:1

Volfsburg - Hofenhajm 1:2

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading