ZNALI SMO ŠTA FRUSTRIRA RONALDA: Isplivao PLAN IZ SVLAČIONICE "orlova" pred meč u Lisabonu!

Autor:

Sport

16.11.2021

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Srbije uspela je da na neverovatan način ostvati direktan plasman na Svetsko prvensvo u Kataru. Izabranici Dragana Stojkovića Piksija uspeli su da preokrenu Portuga u Lisabonu (2:1) uz gol Mitrovića u 90. minutu meča.

ZNALI SMO ŠTA FRUSTRIRA RONALDA: Isplivao PLAN IZ SVLAČIONICE "orlova" pred meč u Lisabonu!

Foto: Starsport

Pomoćnik selektora Stojkovića na klupi reprezentacije Srbije, Ljubinko Drulović, nakon odllične igre Srbije, veruje da "orlovi" naredne godine mogu da naprave veliko iznenađenje na Mundijalu. 

- Utakmica u Lisabonu je pokazatelj svega što se radilo u prethodnih devet mescfi. To je zasluga našeg selektora. Piksi je bio lider i kao igrač i sada je lider kao selektor. Sa tom harizmom se rađa. Pokazao je da se mi pitamo za sve. Uneo je novu energiju. Pobediti jedan Portugal u Lisabonu i imati posed lopte 60:40 pred njihovim navijačima je izvanredan rezultat - rekao je Drulović u uključenju u jutarnji program Kurir televizije i dodao da su mu mnogi poznanici iz Portugala priznali da je Srbija u nedelju jednostavno bila mnogo bolja - istakao je Drulović za Kurir tv.

Bivši as Partizana očekuje i da reprezentacija nastavi sa dobrim igrama i tokom narednog perioda.

- Mnogi naši igrači bili su evropski i svetski prvaci i sad su ušli u najbolje godine. Verujem da ćemo biti reprezentacija koja će da napravi veliko iznenađenje. Imate mnogo dobrih reprezentacija koje idu u baraž, poput evropskog šampiona Italije, a mi smo među 10 koje su već tamo - rekao je fudbalski stručnjak.

Drulović je takođe otkrio i plan iz svlačionice, tik pred početak meča u Lisabonu.

- Bilo nam je važno da oduzmemo loptu i da kontrolišemo igru. Ronaldo i njegovi ne vole mnogo da trče. Znali smo da ćemo tako biti korak bliže pobedi. Zahvaljući taktici i pre svega našim defanzivicima Ronaldo nije došao do izražaja i svakako da je to njegova frustracija - otkrio je pomoćnik selektora.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nikola

17.11.2021 07:14

Nista bez Ljubinka 💪