PIKSI MENJA U POSLEDNJI ČAS: Iznenađujuća promena u sastavu Srbije za Portugal!

Autor:

Sport

14.11.2021

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbiju od direktnog plasmana na Svetsko prvenstvo u Kataru deli još 90 minuta. Ali, onih, najbolje odigranih, u meču u kojem izabranici Dragana Stojkovića Piksija moraju da pobede favorita u Grupi A, i to na njegovom ternu. U Lisabonu, od 20.45 odigraće se odlučujući meč Portugal - Srbija.

Republika

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Velike su šasne da će Orlovi meč početi veoma ofanzivno, sa dva napadača, a čini se da je Stojković u poslednjem trenutku prelomio da Darka Lazovića neće zameniti Nemanja Radonjić, već će na tu poziciju Andrija Živković.

Fudbaler koji je pre nekoliko dana dobio najskuplji ugovor u istoriji grčkog PAOK-a igra je u odličnoj formi u poslednje vreme i dobiće prednost u odnosu na Radonjića, koji će sa klupe čekati šansu na stadionu koji vrlo dobro poznaje, s' obzirom da igra u Benfici. 

S' toga bi sastav Srbije trebalo da izgleda ovako:

(3-4-1-2): Rajković – Milenković, Veljković, Pavlović – Živković, Gudelj, Milinković-Savić, Kostić – Tadić – Mitrović, Vlahović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading