PRESEDAN ZBOG RONALDA: Demonstracija SILE?! Makeli se IZVINIO Portugalcima!

Autor:

Sport

29.03.2021

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalci pišu kako je Dani Makeli uputio izvinjenje selektoru i reprezentativcima aktuelnog evropskog šampiona zbog poništenog gola Kristijanu Ronaldu u Beogradu.

RepublikaFoto: Starsport
Napadač Portugala Kristijano Ronaldo

Holandski sudija Dani Makeli izvinio se selektoru Portugala Fernandu Santošu i reprezentativcima zbog poništenog gola Kristijanu Ronaldu protiv Srbije u nadoknadi vremena na stadionu "Rajko Mitić".

Sve što mogu da kažem na osnovu FIFA politike je da sam se izvinio selektoru, gospodinu Fernandu Santošu, kao i celom portugalskom timu zbog svega što se dogodilo. Kao sudijski tim, uvek činimo sve napore da donosimo pravilne odluke. Kada smo predmet vesti kao što smo sada, to nas ne čini nimalo srećnim - rekao je Makeli, a prenosi "A Bola".

Inače, Makeli je izuzetno iskusan arbitar, dugo je na FIFA listi, a zbog previda na "Marakani" biće kažnjena kompletna sudijska četvorka.

Podsetimo, nakon dva kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru, Srbija i Portugal su na čelu grupe A sa po četiri boda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading