NIJE MOGAO DA PREĆUTI: Pitali su Stamenkovića o Dmitroviću, bivši golman Zvezde odgovorio kao iz TOPA!

Autor:

Sport

29.03.2021

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Stamenković, sa dugim stažom u Azerbejdžanu, analizirao start reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a dotakao se i nastupa Marka Dmitrovića.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Stamenković i Marko Dmitrović

Bivši golman Crvene zvezde Saša Stamenković, koji brani u azerbejdžanskom Sabahu, istakao je zadovoljstvo nastupom reprezentacije Srbije u prva dva kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Što se tiče "jedinice" naše selekcije Marka Dmitrovića, Stamenković veruje u kompetentnost Gorana Čumića, a i drago mu je što "orlovi" konačno imaju "golmana na duže staze".

Ostvarili smo dobar rezultat u prva dva kola. Takođe, igra je na visokom nivou s obzirom na vreme koje je selektor imao za rad sa igračima, najviše mi se sviđa što izgledamo kao kolektiv, a iz timske igre uvek iskoči pojedinac koji donese prevagu. Posle dužeg vremena reprezentacija nije samo 11 igrača, već podjednaku važnost imaju i oni fudbaleri na klupi. Svi igrači su sebe podredili kolektivu i rezultatu, bilo bi nepravedno da izdvojim bilo koga - ocenio je Stamenković.

RepublikaFoto: Starsport
Odao priznanje Piksiju - Saša Stamenković

On je pohvalio kontinuitet odbrana Marka Dmitrovića.

Ne želim da se mešam u izbor golmana jer sam uveren da je gospodin Goran Čumić i više nego kompetentan za to. Ipak, Dmitrovića znam od malih nogu veoma mi je drago zbog njega, već duže vreme brani na nivou na kom nisu bili naši golmani ranije. Konačno imamo čuvara mreže na duže staze, uz to nema veće motivacije nego braniti za svoju zemlju - podvukao je Saša Stamenković, uz poziv Srbiji na oprez prilikom gostovanja u Bakuu.

Podsetimo, Azerbejdžan će ugostiti "orlove" u utorak od 18 časova u 3. kolu kvalifikacija za Mundijal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading