BIVŠI ASOVI OČARANI SELEKTOROM SRBIJE; "Orlovi" moćni, Piksi ima petlju!

Autor:

Sport

28.03.2021

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neki novi, hrabriji, otresitiji, drčniji i nadasve mudriji "orlovi" nose crveni dres s ocilima na grbu, te pod vođstvom Dragana Stojkovića lete ka Mundijalu.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Stojković Piksi

Ako se po jutru dan poznaje, Srbija će sa Piksijem negovati odvažnu igru na gol više i ređati uspehe, uvereni su bivši reprezentativci Ljubinko Drulović (52) i Predrag Đorđević (48).

NEMA ČEKALICE

Oni za Srpski telegraf analiziraju prva dva selektorska ispita rođenog Nišlije protiv Iraca (3:2) i Portugalaca (2:2). Đorđevića je u sunčanoj Atini oduševila Stojkovićeva ofanziva.

- Hrabro je početi s dva špica i napasti šampiona Evrope. Posle je mudro rasteretio Dušana Tadića, napravio savršene izmene, pa smo delovali baš moćno. Piksi je i, kao selektor, kreativac, kao što je bio igrač. Nema kod njega čekanja i krađe rezultata, već ide mesom u meso i za taj pristup nagrađen je sa četiri boda - rekao je Đorđević.

PRAVI ČOVEK ZA NAS

Slično razmišlja i Drulović, koji je pre sedam godina na četiri utakmice vodio Srbiju, kao vršilac dužnosti selektora.

RepublikaFoto: Starsport

- Piksi me je apsolutno ubedio da je pravo i jedino rešenje za Srbiju. Svaka mu čast kako je izvukao pouke iz prvog poluvremena s Portugalom, shvatio da ne funkcioniše igra s dva špica i da imamo manjak na sredini terena. Pojačao je vezu, a na desno krilo ubacio fenomenalno brzog Nemanju Radonjića, koji mu je vratio s dve asistencije i umalo nije bio strelac - istakao je poznavalac portugalskog fudbala i dodao:

- Stojković je fantastičan motivator, preporodio je ekipu taktičkim potezima i govorom u poluvremenu, kao i protiv Iraca, i usadio im ogromnu veru u sebe. Prvih 20 minuta drugog dela protiv Portugala su bili skoro savršeni, nikad bolji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sa ila

29.03.2021 00:10

Piksi bi morao da ode na pregled. Izgleda mi bolesno u licu I izgleda umorno. Najbolje bi bilo da ode kod interniste.

Jovan

29.03.2021 13:22

Popustile stege mafije ,nema ih sad da diktiraju ko može a ko ne može da igra