NAJNOVIJA VEST ZAPALILA CEO SVET: Hari Poter stiže na male ekrane!

Autor:

Razonoda

14.04.2024

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavne uloge će biti odabrane nakon što se angažuje glavni pisac.

NAJNOVIJA VEST ZAPALILA CEO SVET: Hari Poter stiže na male ekrane!

Foto: Warner Bros. / Heyday Films / AFP / Profimedia

Hari Poter

Nakon što je oduševio publiku širom sveta, serijal "Hari Poter" se sprema da osvoji i malu ekransku scenu. Ovog puta, producenti su odlučili da angažuju novu grupu mladih glumaca koji će oživeti omiljene likove iz sveta čarobnjaka.

Uzbudljiva najava

Prošle godine je najavljeno da će se serija emitovati na platformi "Max", donoseći dubinsko istraživanje svakog dela kultnih knjiga koje su obožavaoci zavoleli tokom godina. Očekuje se da će serija biti premijerno prikazana tokom 2026. godine, a planira se da prati sličan desetogodišnji format kao originalni filmski serijal.

Proces zapošljavanja ekipe je bio dug i pažljiv, a među kandidatima su se našli američki i britanski pisci, uključujući Frančesku Gardiner, Ketlin Džordan i Toma Morana. Autorka knjige, Dž.K. Rouling, navodno je bila uključena u ovaj proces, a očekuje se da će konačna odluka biti doneta u junu.

Foto: Fred Duval / Zuma Press / Profimedia

Dž.K. Rouling

Velika tajna oko glumaca


Iako se malo zna o glumcima koji će biti izabrani, jedino što je poznato jeste da će imati između 11 i 12 godina. Glavne uloge će biti odabrane nakon što se angažuje glavni pisac, a producenti su istakli da su preferirali unutrašnji proces selekcije umesto odlaska u agencije.

Povratak Stare Ekipe?

Pitanje koje intrigira fanove je da li će originalna glumačka postava serijala ponovo zaigrati svoje uloge. Međutim, za sada se čini malo verovatnim da će Danijel Redklif, Rupert Grint i Ema Votson ponovo tumačiti svoje likove, s obzirom na njihove razvijene glumačke karijere nakon originalnog serijala filmova. Ipak, njihovo eventualno pojavljivanje u novoj seriji bi svakako doprinelo njenom uspehu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading