JEZIVO! 20 osoba stajalo u ISTOJ POZI na obali i gledalo u ISTOM PRAVCU! Razlog za to će vas iznenaditi

Autor:

Razonoda

06.09.2023

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikom nije bilo jasno šta se dešava i da li je u pitanju možda neki kult, budući da nigde oko njih nije bilo kamera ni drugih osoba

JEZIVO! 20 osoba stajalo u ISTOJ POZI na obali i gledalo u ISTOM PRAVCU! Razlog za to će vas iznenaditi

Foto: Facebook/Mosman Living

Uvrnuti prizor sa obale u Sidneju načisto je zbunio Australijance.

Na obali su pre nekoliko dana ujutro zatekli 20 osoba kako nepomično stoje u savršenoj udaljenosti jedni od drugih i gledaju u istu tačku na pučini.

Ono što je prolaznike najviše sablaznilo je što su svi posmatrači na obali imali tamnu odeću na sebi i što niko nije pričao. Samo su ćutke posmatrali okean.

Mnogi su pomislili da je reč o nekoj specijalnoj fotografiji koja se pravi ili o snimanju spota, ali ne. Kamera nigde nije bilo.

Potom su započeli sa diskusijom na Fejsbuk grupi posvećenoj Sidneju.

“Zna li neko šta je sa onim ljudima od jutros sa Baltimor plaže? Zašto stoje kao ludaci i gledaju u istom pravcu”, upitala je jedna mlađa Australijanka sugrađane.

Republika

Foto: Instagram/themeditationhq

Ovakvi prizori su česti na obalama Sidneja

 

“Izgledaju kao da su deo filma o zombijima”, “Da li je ovo neki kult, sekta?”, “Verovatno čekaju Isusa Hrista da se pojavi na vodi”, “Ne znam zašto sam jutros dok sam ih posmatrala čula hor anđela u pozadini”, bili su neki od komentara.

Ubrzo je stiglo i objašnjenje lokalne popularne grupe za meditaciju.

- Ovo je bio takozvani 'hodajući' čas meditacije. Na početku se stoji i gleda u pučinu, a potom se legne na pesak. Imali smo mentalno razgibavanje - stajalo je u objašnjenju udruženja.

Naredne večeri, na lokalnoj televiziji u Sidneju u goste je doveden kiropraktičar i stručnjak za meditacije, doktor Džo Dispenza iz SAD koji je objasnio šta se postiže ovom tehnikom.

- Slažem se da za nekog ko nije upućen prizor sa obale izgleda malo sablasno. Meditacija ubacuje telo u opuštajuće stanje. Ljudi sa ovog snimka su smanjili nivo stresa na minimum, kao i potencijalne napade panike ili anksioznosti. Momenti kada gledate u more ili okean su od neprocenjive važnosti za vaše mentalno stanje. Jako opuštaju i regenerišu mozak - rekao je doktor Dispenza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading