NIJE MARILA ZA TROJE DECE: Supruga sa ljubavnikom pokušala da UBIJE MUŽA! Savršen plan je zbog JEDNE SITNICE pao u vodu

Autor:

Razonoda

23.08.2023

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policiji je nekoliko dana pre nego što je ljubavniku predložila da počine zločin rekla da je žrtva pomahnitalog muža koji je u poslednje vreme počeo da je fizički maltretira i tuče

NIJE MARILA ZA TROJE DECE: Supruga sa ljubavnikom pokušala da UBIJE MUŽA! Savršen plan je zbog JEDNE SITNICE pao u vodu

Foto: Instagram printscreen/lindseyshiver

Amerikanka Lindzi Šiver mora da se tri puta nedeljno javlja policiji, da nosi nanogicu i da ostane u porodičnoj kući na Bahamima do daljnjeg.

Sve to “zaslužila” je nakon što je pokušala da sa ljubavnikom Adrijanom Betelom ubije supruga Roberta Šivera.

Lindzi je navodno mesecima unazad bila razočarana u šta joj se suprug i otac njihovo troje dece pretvorio. Pričala je svima da je postao nasilan, da ju je nekoliko puta udario i vređao i da želi razvod.

Iako je istina bila malko drugačija, Lindzi je dobro znala šta radi. Pre nekoliko nedelja, pozvala je policiju posle svađe sa Robertom koji nije dozvolio da ona uzme njihov privatni avion i ode kod dečka, prenosi cdm.me.

Lindzi je planirala da provede vikend s dečkom, dok je njen suprug želio da njihova tri sina odvede na odmor u porodični dom na Bahame.

Par je počeo da se svađa nakon što je Lindzi pokušala da se odveze njihovim privatnim avionom, ali joj je Robert rekao da ne može.

- Rekao sam joj da se ne šali sa takvim stvarima jer će povrediti decu. To se ne radi pred njima - rekao je Robert.

Na snimku sa policijske kamere od 16. jula vidi se kako se par raspravlja ispred kuće, posle čega je Robert rekao policiji da su usred razvoda.

Lindzi je svo vreme pred policajcima glumila žrtvu optužujući supruga za fizičko maltretiranje. Sve to učinila je kako bi otišla od njega i nekoliko dana kasnije ga sa ljubavnikom i likvidirala.

Lindzi je pala zbog poruke u telefonu. Dva dana posle ove svađe sa mužem, ljubavniku je poslala poruku u kojoj je poželela da ga on ubije. Zavera o ubistvo otkrivena je kada je policija upala u kafić u kojem je Betel radio i pogledala mu je telefon.

Lindzi je trenutno uslovno na slobodi, a na nju je izašla kada je plaćena kaucija od 100.000 dolara za nju i ljubavnika.

Što se Roberta tiče, on i dalje želi razvod a u međuvremenu je angažovao obezbeđenje pred kućom kako Lindzin ljubavnik, ali i ona ne bi mogli neopaženo da mu priđu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading