LEPA VAM JE KUĆA ZA TAJ BAKŠIŠ: Razočarani dostavljač napao ženu na vratima, a onda je zbog tri reči doživeo NERVNI SLOM

Autor:

Razonoda

20.08.2023

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac je odmerio gde mu i kako živi mušterija i očekivao je daleko veću velikodušnost od nje. Nažalost, u jednom momentu nije mogao više da se iskontroliše

LEPA VAM JE KUĆA ZA TAJ BAKŠIŠ: Razočarani dostavljač napao ženu na vratima, a onda je zbog tri reči doživeo NERVNI SLOM

Foto: tiktok.com/ladybug3660

Dok je modernog sveta, biće i dilema oko toga koliko bakšiša treba ostavljati dostavljačima.

Iako postoje neka nepisana pravila, neretko su dostavljači ti koji se razočarano vraćaju u svoje vozilo pitajući se u sebi zašto su ljudi toliko škrti.

TikTokerka Lejsi Persiful okačila je na platformu snimak susreta sa dostavljačem po imenu Kori koji ju je u nekoliko desetina sekundi više puta uvredio iako mu je pripremila napojnicu.

Lejsi je naručila picu koja je koštala 20 dolara, nameravajući da dostavljača časti sa dodatnih pet dolara. Međutim, napojnica od čak 25 posto za jednu picu nije odgovarala onome što je Kori očekivao.

Na snimku se vidi da je od momenta kada se približio kućnom pragu Persifulove razgledao dvorište i prilaz kući zaključujući da se radi o bogatom klijentu.

 

 

Kada mu je Lejsi dala napojnicu od pet dolara, dostavljač joj je rekao:

- Želim samo da Vam kažem da je lepa kuća za napojnicu od pet dolara.

Lejsi mu je ironično odgovorila:

- Nema na čemu - aludirajući na Korijevu nezahvalnost.

Dostavljaču je tu pao mrak na oči te je okrenuo Lejsi leđa i žestoko ju je opsovao.

- J**i se! - rekao joj je psujući i posle dok je išao ka kolima.

- Koliko je po vama trebalo da mu dam za picu od 20 dolara - upitala je Lejsi po objavi snimka TikTokere.

Korisnici aplikacije i ovde su po pravilu imali podeljeno mišljenje.

- I ja bih bio ljut. Ko zna koliko je vozio do te kuće. Zašto mu dati samo pet dolara ako živiš u kući sa šest cifara - upitao je Lejsi jedan TikToker.

- Trebalo je da pošalješ ovaj snimak njegovom šefu. Da čoveka nauči nekim manirima i oblicima zahvalnosti - dodao je drugi korisnik aplikacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading