EVA LONGORIJA IMA SVOJE BJUTI TRIKOVE ZBOG KOJIH JE JEDNA OD NAJLEPŠIH NA SVETU: Bez ovoga ne bi pošla ni na PUSTO OSTRVO

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica danas slavi rođendan, a od osam stvari i trikova nikada ne odstupa!

EVA LONGORIJA IMA SVOJE BJUTI TRIKOVE ZBOG KOJIH JE JEDNA OD NAJLEPŠIH NA SVETU: Bez ovoga ne bi pošla ni na PUSTO OSTRVO

Foto: Tanjug/AP

Kada glumica Eva Longorija ima neku bitnu priliku ništa ne prepušta slučaju! Evu nazivaju "džepnom Venerom“ i to sa razlogom. Uvek fantastično stilizovana, glumica ostavlja bez daha gde god da se pojavi. Američka glumica danas slavi svoj 49. rođendan, rođena je 15. marta 1975. godine, a mnogi je pamte kao Gabrijel Solis, jednu od glavnih glumica iz serije "Očajne domaćice" koja je doslovno oduševila kako stranu tako i domaću javnost.

Ono što je odvaja od mnogih njenih koleginica je neosporna harizma, ali i stil i elegancija zbog čega je večita inspiracija gde god da se pojavi. 

Foto: Credit: Jeffrey Mayer / Pacific coast news / Profimedia

Džesi Metkalf i Eva Longorija


Za "Kosmopoliten" je prošle godine otkrila svoje bjuti trikove koje strogo prati.

1. Ne uzdajte se u lepotu

- Ja sam stvarno klišej, ali mislim da lepota dolazi iznutra. Mislim da nema ničeg lepšeg nego kada samouverena, pametna, sigurna žena uđe u sobu. To me naučila mama, pa iako sam odrasla kao ružno pače svoje porodice, nisam imala loš odnos prema lepoti. Ono što me naučila je da ne zavisim od nje. Znala sam da ću biti pametna, duhovita, pa iako sam na listi najlepših ili L'Oréalova ambasadorka, to me ne definiše.

2. Maskara čini razliku

- Uvek imam maskaru u torbi. Čak i ako sam umorna ili nemam šminku, ako samo stavim maskaru celo mi se lice promeni.

3. Izbegavajte crveni ruž ako ste mama

- Neprestano ljubim i grlim svog sina, pa mislim da je to razlog zašto tražim prirodniji izgled. Ne nosim crveni karmin kad sam sa svojim sinom, jer će ostati svuda po njemu.  Moja bjuti rutina definitivno je drugačija jer imam sina. Rutina lepote i šminkanja ne može da traje dugo, moram da nastavim sa svojim danom.

4. Lepota je u najboljoj eri - upravo sada

- Trenutno je moja omiljena "sezona" lepote. Prolazim kroz veoma prirodnu fazu; volim manje šminke i manje stilizovanja frizure. Ja sam iz Teksasa, tako da sam prošla kroz mnoge faze puno šminke i zatim crveni tepisi, sa frizurama i ekstenzijama za kosu - sad sam nekako završila sa svim tim. Više volim bez šminke, što je zapravo teže uraditi.

5. Šminka je vremenska kapsula

- Moja mama je uvek nosila crveni karmin. Sećam se kada sam bila mala, koristila sam njen ruž kao bojicu na zidu; koristila sam ga na obrazima i na očima – mislila sam da je to čarobni štapić.

6. Plave senke su zabranjene

- Postoji mnogo, mnogo stvari koje nikada više ne bih uradila, ali mislim da mi je najgore bilo kada sam nosila plavu senku.

7. Svi treba da budemo zaljubljeni u Salmu Hajek

- Salma Hajek je jedna od mojih najvećih ikona lepote. Mislim da je zapanjujuća. Uvek gledam Sofiju Loren i Brižit Bardo kao na standarde za lepotu.

8. Da sam zaglavljena na pustom ostrvu, nosim...

- Morala bih da nabavim kremu za sunčanje, maskaru i balzam za usne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading