VAŽE ZA LEPOTICE, A ŠTA OD NJIH "OSTANE" KAD SKINU ŠMINKU? Pogledajte 10 najvećih transformacija IKADA, zbog jedne ćete se ZAPREPASTITI (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koja promena vas je najviše iznenadila?

VAŽE ZA LEPOTICE, A ŠTA OD NJIH "OSTANE" KAD SKINU ŠMINKU? Pogledajte 10 najvećih transformacija IKADA, zbog jedne ćete se ZAPREPASTITI (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Većina žena je toliko navikla da se šminka svaki dan kako za posao, tako i kada nema neku posebnu obavezu da nekada i zaborave kako stvarno izgleda lice bez šminke. Uz pravilnu negu i ono što odgovara vašem tipu lica, moguće je da koža bude sjajna kao onda kada je našminkana. Na kraju krajeva, kada ne prekrijemo kožu puderom i ne stavimo ruž za usne, dozvoljavamo našoj prirodnoj lepoti da zablista. Od pozatih ličnosti se očekuje da uvek budu u svom najboljem izdanju. Ali, i oni su živa bića zbog čega rado odmore kožu od šminke, kada za to imaju priliku. Kada nisu na crvenom tepihu rado će odmoriti kako kožu tako i telo od teških kostima

Neke vole da se šminkaju, dok druge žele da pokažu i javno sve svoje nesavršenosti, zbog čega ih fanovi još više cene.

Ovim damama javnost je opčinjena kako njima tako i njihovom lepotom. Svaka ima svoj bjuti trik kom je verna godinama. Od prirodnih napitaka do dijete, zdrave ishrane ili tertmana lica, svaka od pomenutih dama uglavnom ima proveren bjuti tim kom je odana već duži vremenski period.

Pred vama su transformacije čak 10 dama: Salme Hajek, Kejti Holms, Dženifer Lopez, Lili Roz Dep, Eme Stoun, Dru Barimor, Lili Kolins, Kejt Apton, Sijere i Kajli Džener.

Složićete se da su mnoge od pomenutih lepe čak i bez šminke, dok ćete se zbog neke od narednih dama sigurno iznenaditi nakon promene koju vidite pred sobom.

Salma Hajek 

Foto: Tanjug/AP, salmahayek / Instagram

Salma i Hajek sa i bez šminke

Kejti Holms

Foto: Tanjug/AP, Profimedia

Kejti Holms sa i bez šminke

Dženifer Lopez

Foto: Profimedia

Dženifer Lopez sa i bez šminke

Lili Roz Dep

Foto: Profimedia, Tanjug/AP

Lili Roz Dep sa i bez šminke

Ema Stoun

Foto: Profimedia, Tanjug/AP

Ema Stoun sa i bez šminke

Dru Barimor

Foto: youtube/NikkieTutorials

Dru Barimor sa i bez šminke

Lili Kolins

Foto: Tanjug/AP

Lili Kolins sa i bez šminke

Kejt Apton

Foto: Tanjug/AP

Kejt Apton sa i bez šminke

Sijera

Foto: Profimedia, Tanjug/AP

Sijera sa i bez šminke

Kajli Džener

Foto: Facebook, Instagram/kyliejenner

Kajli Džener sa i bez šminke

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading