KADA SE OKRENE SVIMA REDOVNO "PADA VILICA": Najvatrenija manekenka pokazala "LUBENICE", ceo svet GORI zbog nje! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi tvrde da nije prirodna, ali ona kaže da je za ovako nešto zaslužna teretana.

KADA SE OKRENE SVIMA REDOVNO "PADA VILICA": Najvatrenija manekenka pokazala "LUBENICE", ceo svet GORI zbog nje! (FOTO)

Foto: Instagram/giuliacorrado__

Giulia Korado je italijanska manekenka koja se takmiči na izborima lepote. Svima je poznata kao fatalna lepotica koja ne skriva svoje obline. Zategnuta zadnjica i minijaturan struk nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a čini se da je fizički izgled ono što najviše privlači njene pratioce na mrežama.

Popularna je kako na Instagramu tako i na TikToku, a komentari ispod njenih videa ne prestaju. Da bi izgledala kao što izgleda danas, ona sate provodi u teretani i neprestano vežba. Posebno brine o izgledu zadnjice. Iako ona ističe da je na njoj sve prirodno, hejteri tvrde da je zadnjica veštačka i da ovako nešto ne možete sami dostići.

Foto: Instagram/giuliacorrado__

Italijanska manekenka prošetala ulicama

Ona zna kako da podstiče rast mišića te se osim na teretanu, oslanja i na zdravu ishranu. Najčešće jede hranu koja je bogata proteinima kao što su riba, jaja, belo meso i jogurt.

"Ti možeš da učiniš da se sneg otopi", "Izgledaš savršeno", "Kakva je ovo lepotica", "Imaš fantastičnu zadnjicu, nesumnjivo puno posla u teretani. Ali hiperlordoza leđa je preterana, trup kao da mnogo ide napred. I dalje si lepa, ali izgledaš kao malo veštačko", "Budite svesne da preterujete sa ovako krivim leđima i zadnjicama", "Meni je previše sve ovo", "Iskrivićeš leđa devojko", "Slatka si, ali preteruješ", pisali su joj ispod jednog od videa koji je objavila na Instagramu.

Da li vam se dopada kako izgleda ova manekenka?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading