OVAKO JE MAJKA TROJE DECE SMRŠALA 20 KILOGRAMA: Samo JEDNA navika je bila dovoljna da se sve dovede u normalno stanje!

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

27.12.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije ni slutila da tako jedna "mala" navika može toliko toga da uradi.

OVAKO JE MAJKA TROJE DECE SMRŠALA 20 KILOGRAMA: Samo JEDNA navika je bila dovoljna da se sve dovede u normalno stanje!

Foto: TikTok/printscreen

majka

Mnoge majke se nakon porođaja bore sa viškom kilograma. Veoma je teško i mučno da pored malog deteta organizujete ishranu i posvetite se sebi, a nakon toga se kilogrami samo nagomilavaju. 

Ipak, jedna majka je postala prava inspiracija nakon št je uspela da smrša 30 kilograma! 

Džodi Mara je dostigla čak 80 kilograma na njenoj sitnoj građi od 157 cm, a na BMI skali se istaklo da je gojazna. 

 

@jodielm I felt beautiful back then and I still think she was beautiful. I’m proud of her because she was the one who got up found exercises that we enjoyed, researched and put us into a calorie deficit, and most importantly stayed consistent #caloriedeficit #20kgweightloss #weightloss #weightlosstransformation #weightlossbeforeandafter #beforeandafter #60kgs #20kgloss #weighttraining #resistancetraining #mobilitytraining #sustainableweightloss #transformation #perth #perthmum #perthfitness #westernaustralia #perthlife #perthlifestyle #perthtok #perthtiktoker #australia ♬ TY FOR USING MY SOUND - Destiny ❦︎

 

Novopečena majka je bila toliko zauzeta da je nije imala vremena za bilo kakvu fizičku aktivnost. Ipak, nakon jedne jednostavne promene se sve promenilo jer je izgubila neverovatnih 20 kilograma i smanjila broj odeće za četiri veličine. 

Sada je srećnija nego ikada, jer je uspela da smrša i vrati svoju staru kilažu na 56 kilograma. 

 

 

- Nisam imala višak kilograma dok nisam ostala trudna - objasnila je ona.

- Posle tri trudnoće i užurbanog načina života odgajajući svoju decu, dobila sam svu težinu uz uspone i padove za 11 godina. Počela sam da viđam mnogo video snimaka na TikToku od drugih mama i ljudi poput mene koji su se uputile na put mršavljenjai učinili nešto vredno za svoje zdravlje - dodala je.

Sve što je uradila jeste da je prestala uveče da konzumira slatke grickalice, od kojih je na neki način bila zavisna. 

- Najgori deo u vezi sa prekomernom težinom tako dugo je to što sam osećala da sam izgubila sebe - otkrila je ona.

 

- To takođe može doći kada postanete roditelj bez obzira na vašu težinu, ali je svakako faktor. Uvek sam volela modu i još uvek sam je volela dok sam bio gojazna. Ali morala sam ponovo da otkrijem svoj stil jer ono što mi je ranije funkcionisalo tada više nije funkcionisalo za mene. Postajete skoro kao druga osoba spolja, ali iznutra osećate isto - dodala je. 

Iako vam neke sitne navike ne deluju kao da su veoma bitne, mnogo mogu da doprinesu i pomognu vam da smršate i dostignete vašu željenu kilažu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading