KAKO JE JELENA ĐOKOVIĆ IZGLEDALA PRE NEGO ŠTO JE POSTALA VEGANKA: Razlika je baš VIDNA, i mnogi tvrde da je bila mnogo lepša (FOTO GALERIJA)

Autor:

Lifestyle

01.12.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preslatka prirodna plavuša.

KAKO JE JELENA ĐOKOVIĆ IZGLEDALA PRE NEGO ŠTO JE POSTALA VEGANKA: Razlika je baš VIDNA, i mnogi tvrde da je bila mnogo lepša (FOTO GALERIJA)

Foto: Profimedia

jelena

Jelena Đoković je zajedno sa suprugom Novakom na veganskoj ishrani, a više puta je isticala da je to zajednička odluka, odnosno da niko nikoga nije naterao na to. Inače, teniser boluje od celijakije odnosno ima intoleranciju na gluten.

- Novak nije postao vegan pod mojim uticajem. Novak je najbolji na svetu, on je single champion, sam je na terenu, ne može njega neko da natera na nešto. Mi smo tim i to je jako bitno da kažem, nisam ja njega terala na nešto niti je on mene. Zajedno smo istraživali. On je prvi krenuo na veganstvo - rekla je Jelena u emisiji na "K1 Televiziji".

Mnoge zanima kako se porodično hrane, o čemu je ona i govorila još tokom karantina 2020. godine. Jedno od najčešćih pitanja je kakvu ishranu imaju Stefan i Tara:

 

- Stefan je imao normalnu ishranu sa mesom i ribom prvih godinu i po dana, a onda je prešao na biljnu ishranu i mnogo se dobro oseća, zdrav je, a Tara je od početka do kraja, samo na biljnoj ishrani, hvala Bogu nikada nismo imali problema sa njenim zdravljem. Deca su potpuno na biljnoj ishrani, bez ikakvih problemčića, jedu krompire kao ludi i krastavce i šargarepe. Dosta im dajem i smutije i zeleniš, sve to izblendam, neka deca su geniji i odmah sve jedu, moja deca ne jedu još zelene salate, ali ne paničim jer im to dajem kroz suplementaciju ili šejkove. I ne pržimo, već kuvamo, jedu kuvani krompir ili pire - objasnila je Jelena.

Mnoge zanima kako je fizički izgledala Jelena Đoković pre nego što je postala veganka. U galeriji ispod možete pogledati kako ona izgleda pre biljne ishrane. Neki smatraju da je danas Jelena premršava, ali svakako treba raditi onako kako se osećate dobro u svojoj koži.

Danas, Jelena se posvetila zdravom načinu života, a u istom pravcu vaspitava i svoju decu. Jednom prilikom njegova svekrva Dijana istakla je da deca vole da pojedu prave palačinke, što im ona rado i sprema.

- Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje "Bako spremi nam palačinke!", pa se onda nadmećemo: "Koje ćete, bezglutenske ili normalne". Stefan kaže: "Bako normalne, pusti te bezglutenske" - rekla je ona jednom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading