LIFT U NIŠU POSTAO JE NAJPOZNATIJA STVAR NA INTERNETU: Spolja izgleda NORMALNO, ali kada otvorite vrata - NEVIĐENO (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

31.10.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi kažu da se ne bi bunili kada bi se zaglavili u ovom liftu.

LIFT U NIŠU POSTAO JE NAJPOZNATIJA STVAR NA INTERNETU: Spolja izgleda NORMALNO, ali kada otvorite vrata - NEVIĐENO (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/ misaizdaleka

Oslikan lift

Nišlije su oduševljene ovim neobičnim liftom, a postoji i razlog zbog čega! Naizgled obična crvena vrata i lift kao i u svakoj drugoj zgradi, ali kada vidite unutrašnja vrata, odmah ćete shvatiti po čemu je poseban. Jedan stanovnik Niša istakao je da se svi žale na upravnike zgrade, ali stanari njegove nemaju zbog čega.

Snimak ovog lifta brzo se proširio društvenim mrežama, privlačeći pažnju mnogobrojnih korisnika. Za mnoge, ova je pravo umetničko delo i ulepšaće svakodnevnicu stanarima ove zgrade, a možda i dati ideju nekome kako da oslika prostor.

Foto: TikTok/ misaizdaleka

Lift u zgradi

Ovaj lift je definitivno postao omiljeno mesto za fotografisanje mladih i zaljubljenih parova, ali i za ljude koji jednostavno žele da se malo opuste i uživaju u lepoti umetnosti. Ovo je i odličan primer kako jedan jednoličan prostor može biti mnogo prijatniji i lepši za korišćenje.


Trud se zaista isplatio, jer su stanari oduševljeni novim izgledom liftova, a snimak lifta završio je i na TikTok - u.

Foto: TikTok/ misaizdaleka

Oslikan lift u Nišu

Ljudi su oduševljeni ovim videom i komentarisali su:

"Divno", "Prelepo je", "Vau", "Da ti ne bude žao da se zaglaviš", "Bravo za autore", pisali su oduševljeni ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading