"UMRO" NA 20 MINUTA TOKOM RUTINSKE OPERACIJE: Ispričao šta je video i kako ga je to STRAVIČNO iskustvo promenilo

Autor:

Lifestyle

20.10.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je bio mlad doživeo je nesreću i svi su očekivali da će biti dobro.

"UMRO" NA 20 MINUTA TOKOM RUTINSKE OPERACIJE: Ispričao šta je video i kako ga je to STRAVIČNO iskustvo promenilo

Foto: Printscreen/YouTube/PrioritiseYourLife

Skot Drumond imao je 28 godina kada je doživeo povredu palca na skijanju i trebalo je da se obavi rutinska operacija. Ipak, nije računao na to da će medicinska sestra pogrešiti tokom operacije. Istrčala je iz operacione sale i vrištala "Ubila sam ga".

Govoreći za "Prioritize Your Life" objasnio je da sledeće čega se seća je kako lebdi iznad svog tela i gleda dole ka operacionom stolu.

- Gledao sam šavove na palcu - kaže i objašnjava da je delovalo kao da je neko pored njega, a onda ga je to biće "prenelo" na polje puno cveća.

Foto: Printscreen/YouTube/PrioritiseYourLife

Skot priča svoju ispovest

- Nisam mogao da se osvrnem, ili mi je rečeno da se više nikada ne osvrnem.  Sledeće čega sam se setio, bilo je to kao treptaj, stajao sam u polju gde osoba koja je bila sa mnom je i bila odmah do mene, ali je nisam mogao da je vidim. Pogledao sam levo i tamo su bila neka velika visoka stabla, i sećam se da su to bila stabla najneobičnijeg izgleda, imala su dugačko deblo s lišćem na vrhu, a bilo ih je puno. Zatim desno od toga, bilo je poljsko cveće koje mi je do struka.  Samo se sećam da sam gledao i video kako je cveće bilo lepo, jer nešto u čemu stvarno uživam je rad u dvorištu i vrtu i upravo sam se setio da su žive boje bile veličanstvene - rekao je on i objasnio:

- Sledeće što sam video je da osoba koja me dopratila tamo više nije bila tu i da sam bio sam, ali bilo je tako mirno.

Onda je stigao do oblaka, ali se jedna ruka provukla pored njega i rekla mu je: "Još nije tvoje vreme. Imaš još stvari koje moraš da uradiš."

Dok se ruka sklanjala nazad u oblak, Skot je bio "povučen" u sopstveno telo i ležao je na stolu za operaciju, piše "Unilad".

Od tada Skot tvrdi da mora da učini nešto sa svojim životom i da ga je ovo iskustvo mnogo promenilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading