SUPRUGE KOŠARKAŠA POKAZALE KO JE GLAVNI NA PROSLAVI: Natalija istakla bujno poprsje, a njih dve su takođe ČIST GLAMUR (FOTO)

Autor:

Lifestyle

13.09.2023

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruge Nikole Jokića, Alekse Avramovića i Marka Gudurića sinoć su zasijale u modnim kombinacijama koje su odabrale za žurku nakon dočeka koji je organizovan u Beogradu.

SUPRUGE KOŠARKAŠA POKAZALE KO JE GLAVNI NA PROSLAVI: Natalija istakla bujno poprsje, a njih dve su takođe ČIST GLAMUR (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Prinscreen/www.instagram.com/dujovic_aleksandra/

Ispred Gradske Skupštine Beograda hiljade ljudi i navijača sinoć je došlo da pozdravi košarkaše, basketaše i Novaka Đokovića. Oni su se kasnije uputili u jedan beogradski restoran gde je slavlje nastavljeno, a pevali su Saša Matić, Edita Aradinović, Svetlana Ceca Ražnatović i Vlado Georgijev.

Slavlju su se pridružile i supruge sportista, koje su takođe bile vesele. Sledeće tri dame "ukrale su" srce našim sportistima, a sinoć su bile u centru pažnje u popularnom restoranu.

Aleksandra Gudurić je već duže vreme velika podrška Marku Guduriću. Venčali su se u avgustu, a dete su dobili u decembru 2021. godine i predani su roditelji. U skladu sa prilikom ona se sinoć pojavila u opuštenijem izdanju kako bi podržala supruga. Ponela je cvetnu haljinu, a s obzirom na to kakva je lepotica šta god da obuče, na njoj je pun pogodak!

Foto: Instagram/ dujovic_aleksandra

Aleksandra i Marko

I dok se Natalija Jokić "poigrala" bojama, njen suprug Nikola došao je u elegantnim pantalonama i crnoj uskoj majici. Ovoga puta dah je zastao samo pogledom na Nataliju koja nosi oni što svaka žena mora imati u ormanu.  Fantastičan beli sako koji se presijava odlično se dopunio sa tamnim pantalonama na linije sa visokim strukom. Šanel torbica je posebna priča i odlično upotpunjuje stajling. U belom korsetu istakla je bujno poprsje.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Natalija Jokić

O supruzi košarkaša Alekse Avramovića, koji je pokazao veliku požrtvovanost, ne zna se mnogo. Teodora se sinoć pojavila u minijaturnoj crnoj haljini i pokazala zašto je baš ona oličenje elegancije i stila. Crnu kombinaciju "razbila je" narandžastim detaljima ovoga puta to su bile štikle i torbica.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksa Avramović i Teodora

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading