MISTERIOZNA SUPRUGA ALEKSE AVRAMOVIĆA JE PRAVA PRIRODNA LEPOTICA: Njegova velika podrška prati ga u STOPU, jedan snimak pokazuje u kakvom su stvarno odnosu (FOTO/VIDEO)

Autor:

Lifestyle

11.09.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveća podrška košarkašu Aleksi Avramoviću je i lepa supruga Teodora.

MISTERIOZNA SUPRUGA ALEKSE AVRAMOVIĆA JE PRAVA PRIRODNA LEPOTICA: Njegova velika podrška prati ga u STOPU, jedan snimak pokazuje u kakvom su stvarno odnosu (FOTO/VIDEO)

Foto: FIBA, Tiktok

Aleksa Avramović svadba

Iako je Srbija juče poražena od strane Nemačke u finalu Svetskog prvenstva, niko ne može da ospori celokupan trud, rad i znoj koji su momci ostavili iza sebe. 

I dok je cela Srbija navijala za košarkaški tim niko ne može pružiti podršku i izgovoriti tačno šta treba kao supruge i partnerke sportista. One najbolje znaju kako izgleda život sa osobom koja se profesionalno bavi sportom i tome je predana. O supruzi košarkaša Alekse Avramovića, koji je i juče pokazao veliku požrtvovanost, ne zna se mnogo.

Uvek zapažen je i Aleksa Avramović koga supruga često prati na mečevima. Iako se o njoj malo zna, poznato je da je Teodora diplomirala primenjene umetnosti.

 

Prošle godine venčali su se u Čačku, njihovom rodnom mestu. Tada, sve je zaludeo njihov ples, oni su se opustili i ludo zabavljali u restoranu gde je svadba upriličena.

Teodora je prava prirodna lepotica, pleni harizmom, a ukus za modu očigledno je dovela do savršenstva što se i može videti i na osnovu venčanice koju je izabrala. Elegantno, upečatljivo i zavodljivo do prave granice.

Nekada, Aleksa obraduje svoje fanove slikama sa putovanja, iako nisu česte mnogi uživaju da ih vide nasmejane i zagrljene.

Foto: Instagram/ aleksaavramovic

Aleksa i Teodora u šetnji

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading