AJMO, MOMCI! Emotivni Đoković poslao poruku košarkašima: PONOSAN SAM, IDEMO DO ZLATA!

Autor:

Sport

09.09.2023

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta oglasio se iz Njujorka.

AJMO, MOMCI! Emotivni Đoković poslao poruku košarkašima: PONOSAN SAM, IDEMO DO ZLATA!

Foto: Tanjug/AP

Cela Srbija staje u nedelju posle podne kada naša košarkaška reprezentacija igra meč za svetsku titulu protiv selekcije Nemačke u Manili. Kako se utakmici bliži početku, raste i euforija, a energija i podrška izabranicima selektora Svetislava Pešića stiže sa svih strana. Najviše, logično, iz matice Srbije. Međutim, stigla je i iz Sjedinjenih Američkih Država od najboljeg tenisera u istoriji "belog sporta" Novaka Đokovića. Teniskog kralja u nedelju, takođe, očekuje istorijski duel, pošto u finalu US opena igra protiv Danila Medvedeva za rekordni 24. grend slem trofej. Ipak, veliki Nole priznao je da, uprkos fokusu na svoje finale od 22 sata, svim srcem navija i prati rezultate "orlova", te im je uoči utakmice sa "pancerima" poslao emotivnu poruku.

- Momci, velike čestitke za plasman u finale Svetskog prvenstva ovde sa US opena! Pratim vas, zdušno navijam za vas i ponosan sam kao i cela Srbija. Ponosan sam na sve što ste postigli. Nadam se da će u nedelju biti dva od dva za Srbiju. Vi ste zlatni momci, šta god da bude. Sjajna je atmosfera i veliki pozdrav za sve. Pogotovo za Borišu, da ozdravi, te da vas njegova energija i podrška prati u nedelju. Idemo do zlata. Ajmo, momci - rekao je Novak Đoković za "Sport klub".

Podsetimo, Nole je u polufinalu Otvorenog prvenstva Amerike u tenisu eliminisao domaćeg igrača Bena Šeltona, dok je Medvedev bio bolji od Alkaraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading