RODITELJI JELENE ĐOKOVIĆ DOŠLI DA PODRŽE ZETA: Vera je GOSPOĐA BEZ PREMCA, a o njenom izgledu svi su pričali (FOTO)

Autor:

Lifestyle

11.09.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica i ovoga puta nije izostavila podršku i pojavila se na tribinama.

RODITELJI JELENE ĐOKOVIĆ DOŠLI DA PODRŽE ZETA: Vera je GOSPOĐA BEZ PREMCA, a o njenom izgledu svi su pričali (FOTO)

Foto: Profimedia

jelena

Ljubav porodice je ono što pokreće sve nas. Tako su veliku podršku sa tribina najboljem teniseru Novaku Đokoviću pružili kako roditelji njegove supruge Jelene, tako i njegovi roditelji Srđan i Dijana Đoković. Osim njih meču su prusustvovali i deca Tara i Stefan, a posebno emotivno reagovala je majka Dijana koja je iz sve snage navijala za sina.

Roditelji Jelene Đoković uvek su bili uz ćerku, a ona nikada nije štedela reči kada ih je hvalila. Njeni roditelji nisu javne ličnosti, a privatnost čuvaju samo za sebe već godinama unazad.

Foto: Profimedia

Jelena Đoković između Novakove i svoje majke

Vera i Miomir Ristić juče su zajedno sa svojom ćerkom, kao i porodicom našeg najboljeg tenisera Novaka, podržavali zeta u meču koji je igrao. Takođe pored njih, podršku su uputili i članovi Novakove porodice koje češće viđamo na tribinama.

Foto: Profimedia

Pozdrav Novaka i Jelene

Za finale US Opena, Jelena majka Vera pojavila se u elegantnoj crno beloj bluzici i diskretnim rajfom kojim je ukrasila kosu. Bez mnogo nametanja, nesmetano je posmatrala meč i bodrila Novaka. Kada je Novak Đoković osvojio 24. Grend slem titulu u karijeri pozdravio se sa roditeljima svoje supruge koji su mu srdačno čestitali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading