JELENA ĐOKOVIĆ POTPUNO OKUPIRALA PAŽNJU NA TRIBINAMA: Ovo je njena MODNA POBEDA, a ključan je jedan detalj na dekolteu (FOTO)

Autor:

Lifestyle

11.09.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je zvezda večeri po običaju bio Novak Đoković, nismo mogli a da ne zapazimo fantastičan stajling njegove supruge Jelene.

JELENA ĐOKOVIĆ POTPUNO OKUPIRALA PAŽNJU NA TRIBINAMA: Ovo je njena MODNA POBEDA, a ključan je jedan detalj na dekolteu (FOTO)

Foto: Profimedia

Poljubac Jelene i Novaka

Novak Đoković, najbolji teniser sinoć je osvojio 24. grend slem titulu u karijeri. I dok je on okupirao svu pažnju na terenu, Jelena je očarala svojim izgledom na tribinama. 

Jelena Đoković unazad je nizala prave modne odabire, a za nju je karakteristična pre svega originalnost. I ovoga puta, supruga tenisera odlučila se za klasiku te je odobrala bež haljinu na crne pruge. Prelepi "puf rukavi" aktuelni su i ove sezone, a predstavljaju romantičan modni trend. Ovo je odličan način da budete svedeno obučene, ali primećene.

Prelep dekolte haljine u obliku srca upotpunila je diskretnim ogrlicama i drugim nakitom kao što je sat i čak tri prstena. Jelena je očigledno želela da sam stajling obogati ovim sitnim modnim detaljima i taktika joj nepogrešiva. Ogrlica u sa priveskom zvezdice osvežila je njen izgled.

Jednostavnija frizura pokazala se takođe kao pravi pogodak. Mala, niska punđa učinila je da Jelena izgleda još mlađe i lepše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading