NE ZNA SE ŠTA JE SKUPLJE NA NJOJ! Jelena Đoković u SANDALAMA koje su HIT leta, a na ruci zasijao sat od 47. 000 evra (FOTO)

Autor:

Lifestyle

12.08.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Đoković ponovo je ponela skup komad garderobe, a o njenom satu se takođe dosta pisalo. Pogledajte kako izgleda nakit koji vredi kao stan u Beogradu.

NE ZNA SE ŠTA JE SKUPLJE NA NJOJ! Jelena Đoković u SANDALAMA koje su HIT leta, a na ruci zasijao sat od 47. 000 evra (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Jelena Đoković

Jelena Đoković trenutno se nalazi u Crnoj Gori i tamo odmara sa suprugom i teniserom Novakom Đokovićem. Ona ima osećaja za modu, a uvek se oblači onako da joj bude prijatno. Nikada je nismo videli u ekstravagantnim izdanjima, uglavnom je to opuštena garderoba, veoma elegantna kada je takva prilika, a ona izgleda fantastično.

Juče, uhvaćena je u Dior sandala koje koštaju 1.200 evra, a sve je upotpunila dugom, zeleno belom haljinom sa velikim šeširom, kako je preneo "Blic". Ove sandale izgledaju preudobono i to je model kojem žene teže ove godine - lepe i prijatne za šetnju.

Ipak, to nije jedina skupocenost koju je ponela Jelena Đoković, pisalo se i o njenom satu.

Ona ponekad pokaže neki skup komad nakita koji poseduje ili garderobu, naravno ništa ne ističe namerno već svaki detalj na njoj izaziva pažnju. Pored sandala, sat koji je ponela jednom prilikom ne može svako da priušti. Kako je objasnila jedna Instagram stranica, Jelena nosi sat od 47.000 evra.

Reč je o satu koji je ukrašen roze zlatom, sastoji se od belih detalja i kaiša. Takođe, Novak je bio zaštitno lice ove marke.

- Dok Novak nosi Seiko, njegova žena nosi AP sa dijamantskim bezelom! Supruga najboljeg tenisera svih vremena nosi Audemars Piguet Royal Oak Offshore u roze zlatu prečnika 37mm. Ovaj ženski model iz Offshore serije poseduje gumeni beli kaiš i bele detalje kao što su hrono - pušeri, krunica, okvir bezela sa 32 dijamanta. Cifer je takođe bele boje i u pitanju je “mega tapiserija” stil. Pre nego počnete da kitite i ovu javnu ličnost sa epitetom “odakle joj pare” podsetiću vas da je Novak bio zaštitno lice AP-a pre nego je poneo titulu ambasadora Seiko - a - piše na stranici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sat na Ruci (@sat_na_ruci)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading