PORUČILA JE STO ONLAJN: Zbog onoga što je stiglo mreže su PODIVLJALE, a onda je dobila poklon kao znak izvinjenja - tek to kada vidite PAŠĆETE OD SMEHA (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

23.08.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna žena onlajn je poručila sto za dnevnu sobu.

PORUČILA JE STO ONLAJN: Zbog onoga što je stiglo mreže su PODIVLJALE, a onda je dobila poklon kao znak izvinjenja - tek to kada vidite PAŠĆETE OD SMEHA (FOTO/VIDEO)

Foto: Printscreen/www.tiktok.com/travelijaana

Kada kupujemo preko Interneta od sad bi trebalo da budemo mnogo oprezniji. Iako ova priča deluje kao šala, jedna žena imala je loše iskustvo prilikom kupovine. Na društvenoj mreži TikTok osvanuo je video gde jedna Ana pokazuje kakav sto joj je stigao. Naime, poručila je sto za dnevnu sobu. Poželela je drveni, stari model da bi joj se uklopio uz sivi nameštaj i braon jastuke.

Očigledno, ili nije obraćala pažnju na dimenzije ili je samo reč o šali, njoj je stigao sto koji može staviti u kuću za barbike. Doslovno se zbog veličine drugog namešataja se ni ne vidi. 

Foto: TikTok/travelijaana

Sto u dnevnoj sobi

"Pa videla si valjda cenu stola, nije bio sigurno 300 evra", "Tako sam i ja pa taman mi za barbike sad", "Sto je zakon", "Koliko si platila?", "Ali moraš da priznaš da je preslatko", "Ako ništa bar će ti stati na sto", "Ovo je hit", pisali su ljudi ispod videa.

Onda sledi pravi šok! Potom je nepoznata firma poslala poklon izvinjenja, a to su dve klupe i još jedan sto. Zbunjena žena pitala se da li je sve ovo šala.

Foto: TikTok/travelijaana

Pokloni koje je firma poslala

Komentari zbunjenih korisnika TikTok - a nisu prestajali, a neki su se i našalili i pitali "zašto nisu poslali i TV".

Šala ili ne, Ana je ostala bez svog stola koji je toliko želela, te ako hoće da ga kupi u pravoj veličini ponovo će morati da potroši novac.

 BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading