"IZGLEDALA JE ISTO KAO NA SLIKAMA, TO JE SJAJAN POČETAK" Ispovest svekrve: Kad je SNAJKA ovo rekla, samo smo joj pokazali gde su VRATA

Autor: N.J.

Lifestyle

19.08.2023

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon godinu dana, snajka je došla da upozna buduću svekrvu.

"IZGLEDALA JE ISTO KAO NA SLIKAMA, TO JE SJAJAN POČETAK" Ispovest svekrve: Kad je SNAJKA ovo rekla, samo smo joj pokazali gde su VRATA

Foto: Shuterstock

Ko se dobro slaže sa svekrvom, blago njoj! Odnos svekrve i snajke u Srbiji uvek nekako postane komplikovan. Ko tu neće da sarađuje nikad nije otkriveno jer svaka krivi drugu stranu. Nekada je reč o bespotrenim sukobima, a često stvarno postoji zla namera jedne strane. Mali broj ima odličan odnos sa svekrvom, gde postoji uzajamno poštovanje.

Ovoga puta, svekrva je bila izuzetno uzbuđena što će upoznati devojku svog sina jedinca. Jedva je čekala da vidi o kome je reč, pogotovo što je on isticao da je to "ljubav njegovog života".

- Prošlog vikenda doveo ju je na večeru. Do sada smo očekivali da ćemo je upoznati, s obzirom na to koliko je naš sin bio oduševljen njome i koliko je o njoj pričao. Prema njegovim rečima, ona je savršena i ona je "ta prava". Došao je taj trenutak, oni zvone na vrata, a mi otvaramo. Izgleda tačno kao na slikama, što je sjajan početak. Moj sin se smeje od uha do uha, takođe sjajno - napisala je u objavi na Reditu.

Foto: Shutterstok

Svađa u porodici

Devojka je došla, majka njenog dečka je zagrlila, a ona je rekla:

- Ja sam ta s kojom vaš sin ima intimni odnos.

Čak i njenom suprugu koji se stalno šali, ovo je bilo previše.

- Možda sam ja konzervativna, ali od svega što je mogla da kaže o mom sinu, rekla nam je to? Jedan pogled na moje lice i moj muž je znao da nju ne odobravam. Možda sam dozvolila da moja očekivanja postanu previsoka i nije pošteno imati ih, ali ponavljam: od svega što je mogla da kaže roditeljima svog dečka, koje nikad nije upoznala, ona je izabrala to. Mom sinu je to prvo bilo zabavno, ali kad je primetio moju reakciju, lice mu je klonulo - pisalo je.

Zbog toga, svekrva se mnogo naljutila i zamolila je snajku da ode.

- Čak se i moj suprug, koji inače uživa u nepristojnim šalama, ovog puta složio sa mnom. Međutim, sada se osećam krivom zbog svoje reakcije i pozvala sam sina da se izvinim, ali on nije hteo da se javi - dodala je.

Ispod ove objave, nastao je niz različitih komentara: "Ja sam liberalan koliko god mogu da budem i stvarno ne mogu da shvatim šta je devojka očekivala, kako će takav komentar proći?!", "Oženjen sam i imam dete, moja porodica očigledno zna da sam imao polni odnos s njihovom ćerkom. Broj puta kada sam im spomenuo naš intimni život je nula", pisali su a prenosi "Mondo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading