PROMENILA LIČNI OPIS DA BI BILA KONJ IZ BAJKE: Opčinjena je JEDNOROZIMA, a kad je vide svi se zaprepaste - promenila i ime! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

29.06.2023

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim što je promenila ime, na red je došao i izgled!

PROMENILA LIČNI OPIS DA BI BILA KONJ IZ BAJKE: Opčinjena je JEDNOROZIMA, a kad je vide svi se zaprepaste - promenila i ime! (FOTO)

Foto: Instagram/marie_unicorn_sparkles

Meri Nejsbit očigledno obožava jednoroge, a iz te ogromne ljubavi rodila se želja da promeni ime, a potom i celokupan izgled. Na njenom Instagram profilu prevladavaju fotografije jednoroga, a sada je i javnost obavestila koje joj je novo ime - Meri Junikorn Sparkls.

Inspiraciju je dobila nakon što je gledala seriju ne Netfliksu, reč je o seriji koja savetuje da se osloboditi svega što vam ne prija, a za Meri to je očigledno njeno prezime. Osim što joj se ne dopada prezime, ista situacija je sa njenom kosom. Meri više nije plavuša, već se sada ofarbala u više boja nalik dugi. Njen suprug Patrik podržao je u ovoj transformaciji.

Foto: Instagram/marie_unicorn_sparkles

Meri pre transformacije

Iako je mislio da će je ovaj period proći to se nije desilo ni tri godine kasnije. Ali desilo se da je u tome podrže njene ćerke.

- Promenila sam ime jer sam želela da budem ono što zaista jesam. Imala sam firmu pod nazivom Unicorn Beauty Club, a ljudi su me nazivali "dama jednorog" zbog moje opsesije. Oduvek sam volela jednoroge. Smeta mi što žirafe i sove postoje, a jednorozima nedostaje njihova realnost. Uvek sam skupljala stvari sa motivima jednoroga, a kada sam porasla, to je postalo nezaustavljivo - objašnjava Meri.

Emisija na Netfliksu joj je pomogla da razvrsta stvari na one koje su joj potrebne i one koje nisu.

- Gledala sam Meri Kondo i ona kaže da ako nešto ne izaziva sreću, treba se osloboditi toga. To me je inspirisalo da izvršim transformaciju u ono što sam danas. Ona mi nije samo promenila izgled, već i čitav život - izjavila je ona.

Njen problem sada je osiguravajuća kuća.

- Patrik se svađao satima s nekim čovekom koji je bio u fazonu "ozbiljno, šta se dešava", ali u svakom slučaju, sve ostalo je prošlo glatko. Uzela sam novu ličnu kartu za samo nekoliko minuta - rekla je dama jednorog, prenosi "Najžena".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading