NIJE JE BILO DUGO U JAVNOSTI, A ONDA JE PROŠETALA BESRAMNO SKUPU KOMBINACIJU: Jedan detalj govori da je Melanija Tramp nikada gore?! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

16.06.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug joj je napuno 77 godina, a ona izgleda nikada bolje.

NIJE JE BILO DUGO U JAVNOSTI, A ONDA JE PROŠETALA BESRAMNO SKUPU KOMBINACIJU: Jedan detalj govori da je Melanija Tramp nikada gore?! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Melanija Tramp pojavila se uoči rođendana odnosno proslave njenog supruga Donalda Trampa. Nju su paparaci slikali kada je izlazila iz Trampovog tonja u Njujorku, a njena kombinacija sve je zasenila.

Melanija je prošetala na prvi pogled u skromnoj kombinaciji, ali zapravo reč je o skupoj Guči haljini belo sive boje koja košta 3. 200 dolara odnosno oko 3. 000 evra. Uz haljinu uparila je Hermes torbicu, a sa njom je prošetao i Trampov i njen sin sedamnaestogodišnji  Baron Tramp. Inače, ono što se može primetiti je da Melanija ima tužan osmeh i ne deluje tako srećno.

Očekuje se da će Tramp uskoro obeležiti rođendan koji je bio pre dva dana 14. juna, a na slavlju prisustvovaće njegovi najmiliji. Slavlje je organizovano u Bedminsteru u Njujorku. Insajder za "Post" rekao je da se detalji slavlja verovatno neće znati, odnosno da će pokušati da sve urade u tajnosti.

- Ne planira se velika zabava. Poznato je da Donald Tramp mrzi svoj rođendan i nikada ne pravi neke velike zabave - rekao je izvor.

Iako možda Tramp ne voli takva slavlja, njegova porodica ne razmišlja isto već obožavaju svečanosti, piše "Pejdž siks".

Kako vam se dopada ovo izdanje Melanije Tramp za koju mnogi kažu da je modna ikona?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading